31. oktober 2020
En af mulighederne for de unge mennesker i sommerferien er LAN party, hvor der spilles computer i timevis. Foto: Thomas Olsen
En af mulighederne for de unge mennesker i sommerferien er LAN party, hvor der spilles computer i timevis. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ekstraordinært åbent i ungdomsklubberne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ekstraordinært åbent i ungdomsklubberne
Næstved - 05. juli 2020 kl. 19:22
Af Esben Thoby

Næstved Ungdomsskoles lokale ungdomsklubber i Tappernøje, Glumsø, Fensmark og Fuglebjerg holder åbent sommeren over, hvor der vil være ekstra aktiviteter for børn og unge i alderen 11 til 17 år.

arrow Læs også: Flere børn søges til corona-millioner: Kom på gratis fodboldskole i næste uge

Normalt har klubberne ikke åbent i sommerferien, men takket være Børne- og Undervisningsministeriets bevilling på 2,9 millioner kroner til ekstra ferieaktiviteter i Næstved Kommune, omtalt flere gange her i Sjællandske, er det nu en mulighed. Det er primært klubberne i Tappernøje og Glumsø, der holder ekstra åbent, mens Fensmark og Fuglebjerg kun har enkelte aktiviteter. Også Næstved Skaterhal holder ekstra åbent hele sommeren.

Computerspil og dagsture

I løbet af sommerferien vil klubberne have en lang række ekstra aktiviteter for kommunens børn og unge. Blandt andet vil man i Fensmark og Fuglebjerg kunne deltage i såkaldte LAN-events, altså computerspilarrangementer, hvor der er mulighed for at spille spil som CS:GO og League of Legends med sine venner. Derudover vil der også være aktiviteter som skating, dagsture til Karrebæksminde og København samt klatring.

- Næstved Ungdomsskoles klubber tilbyder normalt en masse aktiviteter i lokalområdet omkring Næstved. Det har derfor været vigtigt for os, at vi har fået tænkt dem ind i de ekstra sommerferieaktiviteter, så børn og unge, der ikke nødvendigvis bor i centrum, også har mulighed for at deltage i de ekstra ferieaktiviteter, siger leder i Næstved Ungdomsskole, Lisbeth Pedersen.

Aktiviteterne, der alle er gratis, foregår løbende over sommeren frem til den 9. august. Der er begrænsede pladser, og tilmelding sker efter først til mølle-princippet på Næstved Ungdomsskoles hjemmeside.

arrow Lokale spejdere fejrer sommeren med udsatte børn
08. juli 2020 kl. 20:18 Opdateret: kl. 10:56
arrow Ungdomsskolen udvider og skaber plads til de små
01. juli 2020 kl. 15:53 Opdateret: kl. 17:45
arrow Små tre millioner til ekstra ferieaktiviteter
27. juni 2020 kl. 04:43 Opdateret: kl. 21:17
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk