5. april 2020
Sedlen på døren søndag den 1. marts. Privatfoto
Sedlen på døren søndag den 1. marts. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ejere efter konkursen: Vi ser fremad

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ejere efter konkursen: Vi ser fremad
Næstved - 23. marts 2020 kl. 22:03
Af Helle Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En ting er, at der er lukket og slukket i butikken på Rugvænget 7, men i og med her var tale om en personligt ejet forretning, så er Ernst og Mette Bach også personligt konkurs.

arrow Læs også: Konkurs kostede Ernst og Mette alt

- Vi har mistet det hele, både privat og firmaet, konstaterer Ernst Bach, der nu er flyttet i lejet lejlighed i Næstved sammen med hustruen Mette, der også var medejer af Rugvænget Smørrebrød.

Deres hus i Everdrup ryger med i konkursboet ligesom ejendommen på Rugvænget.

- Vi ser fremad, og vi skal nok komme videre, siger han oven på den hårde beslutning om at erklære forretningen konkurs.

- Havde det været et selskab, så vi ikke hæftede med alt hvad vi ejer og har, så havde vi nok gjort det tidligere, erkender han efter 15 år med egen forretning og mange gode oplevelser rigere.

Ny ejer

De seneste år har de ifølge Ernst Bach dog fået mindre i løn i deres eget firma, end hvis de havde været ansat et sted, så nu glæder de sig til en arbejdsuge på 37 timer med fri i mange weekender og fast løn.

- Det skal vi nok vænne os til, selv om man skal tænke lidt anderledes som lønmodtager. Det bliver rart, at få lidt ro på, siger han.

- Vi kommer ikke til at eje noget de næste mange år, men det er alligevel ikke at starte fra nul, for vi har vores livserfaring, vores gode helbred og en god familie, siger Ernst Bach.

Nu er det op til kurator at få det bedste ud af resterne af Rugvængets Smørrebrød og deres øvrige aktiver. Ejendommen på Rugvænget er vurderet til 3,6 millioner kroner, men tør nogen binde an med at drive en ny smørrebrødsforretning på stedet?

- Vores førsteprioritet er at forsøge at sælge virksomheden videre, og vi er i forhandling med mulige købere, siger advokat Fatma Yandim, som sidder med konkursboet.

arrow Byens mest populære smørrebrødsforretning er lukket
01. marts 2020 kl. 13:57 Opdateret: kl. 14:01

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk