28. februar 2020
Erik Haunstrup-Clemmensen stillede op til fotografering ved overtagelsen af reolmarkedet Super Bazar og Sjællands Auktionshus. Det  harmonerer ikke med, at hensigten med overtagelsen var at bedrage folk. Det mener lederen af afdelingen for økonomisk kriminalitet ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Foto: Per Witt
Erik Haunstrup-Clemmensen stillede op til fotografering ved overtagelsen af reolmarkedet Super Bazar og Sjællands Auktionshus. Det harmonerer ikke med, at hensigten med overtagelsen var at bedrage folk. Det mener lederen af afdelingen for økonomisk kriminalitet ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Foto: Per Witt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ejere af Super Bazar anmeldt for bedrageri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ejere af Super Bazar anmeldt for bedrageri
Opdateret 18. marts 2019 kl. 08:39
Næstved - 18. marts 2019 kl. 05:42
Af Helle Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Politiet i Næstved har modtaget 16 anmelder om bedrageri møntet på ejerne af reolmarkedet Super Bazar, som lukkede i januar.

Anmeldelserne er indgivet af stadeholdere, som ikke har fået penge for solgte genstande og har betalt leje forud indtil kort før stedet på Fabriksvej drejede nøglen. Sagen er på grund af antallet af anmeldelser overgivet til afdelingen for økonomisk kriminalitet ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, som i øjeblikket er ved at kigge nærmere på alle anmeldelserne enkeltvis.

Politiets opgave er at vurdere, om ejerne har haft til forsæt at bedrage andre.

- Det kan være meget svært at bevise, at det ikke var deres hensigt at drive forretningen, siger politikommissær Carsten Høj Hansen, leder af afdelingen for økonomisk kriminalitet.

Reolmarkedet Super Bazar blev i efteråret overtaget af vurderingseksperten Erik Haunstrup-Clemmensen og en tidligere boligspekulant Kristian Juul Bendz, som nåede at drive stedet i godt fire måneder, før de lukkede det.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk