11. december 2019
Menstrup Kro har været udsat for fire indbrud på blot en uge. Nu har de fået installeret videoovervågning for at undgå indbrud fremover og skabe tryghed blandt gæster og personale. Foto: Mia Than West
gallery icon

Se billedserie

Menstrup Kro har været udsat for fire indbrud på blot en uge. Nu har de fået installeret videoovervågning for at undgå indbrud fremover og skabe tryghed blandt gæster og personale. Foto: Mia Than West
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efterforsker fire indbrud på kro: Politiet på bar bund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efterforsker fire indbrud på kro: Politiet på bar bund
Næstved - 24. juli 2019 kl. 05:42
Af Mia Than West
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hotel Menstrup Kro var i sidste uge udsat for fire indbrud inden for blot en uge.

arrow Læs også: 13-årig anholdt for indbrudsbølge i landsby: Lokalbetjente genkendte ham

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi bekræfter overfor Sjællandske, at der har været fire indbrud på kroen, som de nu er i gang med at efterforske. Politiet er dog på bar bund i sagen, fortæller politikommissær Peter Skriver Larsen fra lokalpolitiet i Slagelse.

- Efterforskningsmæssigt har vi ikke det helt store. Vi har ikke en decideret mistænkt, og der er ikke rigtig nogen vidner, vi kan hive fat i, siger politikommissæren til Sjællandske.

Første indbrud var mandag i sidste uge, og seneste indbrud var natten til lørdag. Alle fire indbrud er sket mellem klokken et om natten og fem om morgenen, og tyvene har brugt samme fremgangsmåde.

De har brækket isboksen op og taget alle de dyre is. De har ikke smadret noget. Ved det ene indbrud er en skuffe brækket op, hvor der lå smykker på en hylde, som kroen solgte for en lokal. De smykker er blevet stjålet, mens tyvene har ladet computerne i receptionen stå.

- Når modus er så ens, er der god grund til at tro, det er den samme, siger Peter Skriver Larsen, der ligesom direktøren på Menstrup Kro, Lene Ulriksen, kalder det usædvanligt, at der sker fire indbrud samme sted i løbet af en uge.

- Det er det. Vi efterforsker det som tyveri fra hotel. Vi kan se, der begynder at være et mønster i det. Så er det selvfølgelig noget, vi kigger nærmere på, forklarer politikommissæren.

Politiet hører gerne fra vidner, der har set eller bemærket noget mistænkeligt omkring Menstrup Kro i de tidsrum, indbruddene er begået. Politiet kan kontaktes på 114.

Læs resten af artiklen i Sjællandske.

arrow 13-årig dreng sigtet for brandstiftelse og talrige indbrud
29. august 2019 kl. 11:11 Opdateret: kl. 11:12
arrow Fire indbrud på en uge: Nu installerer kro videoovervågning
23. juli 2019 kl. 17:47 Opdateret: kl. 12:47

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk