22. november 2017
Børn kan deltage i opgavejagten »Safari med HAK i« i Boderne i deres efterårsferie.
gallery icon

Se billedserie

Børn kan deltage i opgavejagten »Safari med HAK i« i Boderne i deres efterårsferie.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efterårsferie på museum og mose

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efterårsferie på museum og mose
Opdateret 17. oktober 2017 kl. 15:29
Næstved - 17. oktober 2017 kl. 14:32
Af Per Witt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Skolernes efterårsferie betyder masser af aktiviteter på Næstved Museum. For første gang holder DesignMuseum Næstved i Boderne en strikkecafé for børn. Der er rundvisning på det gamle Holmegård Glasværk, og børn kan tage på keramik-safari i den unikke Kähler-samling - og uhyggen breder sig i Helligåndshuset til Halloween.

- Fredag 20. oktober kl. 11-14.30 kommer for alvor til at stå i strikkens og i håndarbejdets tegn. Vi vil denne dag samles i en strikkecafé for børn og unge i alle aldre - og deres voksne - fortæller publikums- og arrangementsansvarlig på Næstved Museum Stine Spandet Haurum.

Tag med museumsinspektør Susanne Outzen på en rundvisning på Holmegaard

Glasværks gamle fabriksområde søndag 22. oktober kl. 10-11.30. Her vil man kunne høre om glasværkets historie, om bygningerne og selve livet, der udspillede sig på og omkring glasværket. Billet til 100 kroner kan købes via hjemmesiden naestved-museum.dk eller i museumsbutikkerne i Boderne og Helligåndshuset. Rundvisningen starter ved hovedindgangen til velkomstcenteret på

Glasværksvej 54 i Fensmark.
Næstved Museum har verdens største samling af keramik fra Kählers keramiske værksted. Keramikken kan man nemt kende, fordi der står HAK i bunden af den. Mange af Kählers kunstnere designede keramik med dyr eller med dekorationer med dyr på. Med opgavejagten 'Safari med HAK i' kan man komme helt tæt på alle dyrene og historierne bag Kählers keramik i museets samling. Det foregår i Boderne i efterårsferien.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk