29. maj 2020
Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efter syv år: Første spadestik til omstridt idrætsanlæg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter syv år: Første spadestik til omstridt idrætsanlæg
Næstved - 22. oktober 2019 kl. 05:53
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Herlufholm Idrætscenter bliver snart indehavere af et spritnyt og moderne multianlæg. Da de første græstotter blev gravet op mandag eftermiddags, blev anlægsarbejdet formelt set sat i gang.

arrow Læs også: Billedserie: Første spadestik til nyt idrætsanlæg er taget

- Endelig kan vi komme i gang med at gøre anlægget til en realitet, sagde Steen Petersen, der er formand for HG's byggeudvalg, da det første spadestik blev taget.

Det bliver både muligt at dyrke crossfit, spille beachbold og løbe intervaller på det nye anlæg, som skal gavne HG's 4.500 medlemmer. Derudover skal det også kunne bruges af folk, som blot ønsker at være mere aktive uden at være medlem af en forening.

På trods af de gode intentioner har alle ikke været lige begejstrede for byggeplanerne.

Idrætsanlægget bliver nemlig bygget på den nu tidligere opvisningsbane, hvor især et hold fodboldveteraner har både vundet og tabt mange mindeværdige kampe.

Derfor har flere spillere et stærkt tilhørsforhold til fodboldbanen, som nu må lade livet til fordel for det nye multianlæg.

Processen har betydet flere kontroverser, et kupforsøg og verbale tæsk til diverse aktører. På trods af de interne kampene er den sidste og mest centrale del af arbejdet nu sat i gang.

arrow HG klar til atletikanlæg version 2.0
12. oktober 2019 kl. 19:30 Opdateret: kl. 12:04
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk