7. august 2020
Formand for Holmegaard Glasværks Boldklub Christian Andersen (til højre) har tidligere her i avisen ærgret sig over, at fodboldklubben nævnes i forbindelse med en sag om rockervåben. Nu kommer man til at vente yderligere tre uger, før sagen er overstået. Foto: Jeppe Hee Rømer
Formand for Holmegaard Glasværks Boldklub Christian Andersen (til højre) har tidligere her i avisen ærgret sig over, at fodboldklubben nævnes i forbindelse med en sag om rockervåben. Nu kommer man til at vente yderligere tre uger, før sagen er overstået. Foto: Jeppe Hee Rømer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efter rockervåben på fodboldklubs loft: Familiefar må vente flere uger på straf

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter rockervåben på fodboldklubs loft: Familiefar må vente flere uger på straf
Næstved - 11. september 2018 kl. 08:09
Af Esben Thoby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Over fire dage har Retten i Glostrup behandlet en stor sag om rockervåben, men det har vist sig ikke at være tid nok. Dommen skulle have faldet 5. september, men det bliver nu først 25. september.

arrow Læs også: Rocker blev skudt på åben gade: Nu indledes retssag

- Her bliver der alene taget stilling til skyldsspørgsmålet for de tre tiltalte. Kendes de helt eller delvist skyldige, skal der procederes for straflængde 2. oktober om eftermiddagen. Der forventes så et resultat samme aften, forklarer sagens anklager, Jannik Rasmussen fra Københavns Vestegns Politi.

Den ene tiltalte er en 36-årig familiefar fra Fensmark ved Næstved. Han har erkendt, at han skjulte et våbenlager, først på sin bopæl og siden på loftet i et klubhus tilhørende Holmegaard Glasværks Boldklub. Der var tale om syv pistoler, en revolver, et oversavet jagtgevær, godt 2800 patroner samt en røgbombe, som efter politiets opfattelse skulle benyttes under den verserende rockerkonflikt mellem Bandidos og Satudarah.

Han nægter sig dog stadig skyldig i overtrædelse af straffelovens paragraf 192, som kan koste flere år bag tremmer. Påstanden er, at han ikke var klar over, at der var våben i de kasser, han holdt skjult for sin 31-årige fætter, der er medlem af rockerklubben Satudarah.

Fætteren er desuden tiltalt for - sammen med en 24-årig rocker - at stå bag endnu et våbenlager. Det blev opdaget i Ballerup og oprindeligt efterforsket som en selvstændig sag, men politiet fandt senere ud af, at flere af våbnene fra de to lagre stammer fra samme indbrud i Jylland. Samtidig passer en del af ammunitionen fra fodboldklubbens loft til de våben, der blev fundet i Ballerup.

arrow Solgte 130 kilo hash for Bandidos på godt to år
23. september 2018 kl. 14:32 Opdateret: kl. 15:38
arrow Tilstår hashhandel for millioner: Bandidos-præsident står bag
18. september 2018 kl. 05:56 Opdateret: kl. 16:54
arrow Robin sad ved siden af bandemedlem, der blev skudt: - Det var uhyggeligt
13. september 2018 kl. 13:55 Opdateret: kl. 11:55
Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk