18. januar 2019
Skoleleder på Holmegaardskolen, Jørgen Rhode Wilms, er glad for opbakningen til skolen og fortæller, at det endnu ikke er på plads, hvor mange 0. klasser der bliver oprettet. Privatfoto
Skoleleder på Holmegaardskolen, Jørgen Rhode Wilms, er glad for opbakningen til skolen og fortæller, at det endnu ikke er på plads, hvor mange 0. klasser der bliver oprettet. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efter lang kamp: Forældre bakker fortsat op om skole på landet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter lang kamp: Forældre bakker fortsat op om skole på landet
Næstved - 11. januar 2019 kl. 08:00
Af Mia Than West
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det ser ud til, at forældrene stadig bakker op om den lokale skole, efter byrådet i Næstved i december besluttede, at Holmegaardskolens afdeling i Holme- Olstrup lukker til august.

Det betyder, at eleverne flyttes til skolens afdeling i den nærliggende by Toksværd.

Her er der på nuværende tidspunkt indskrevet 31 elever til skolestart. Tallet kan dog stadig nå at ændre sig, da der endnu ikke foreligger tal på, hvor mange elever der skal starte i 0. klasse på Næstved Kommunes seks folkeskoler.

Derfor er det heller ikke besluttet, hvor mange 0. klasser der bliver oprettet på Holmegaardskolens kommende to afdelinger i henholdsvis Fensmark og Toksværd.

Det fortæller skoleleder Jørgen Rhode Wilms.

Selv om forældrene skriver deres børn op til en bestemt afdeling i det skoledistrikt, de er tilknyttet, er der ingen garanti for, at de får deres ønske opfyldt.

- Som udgangspunkt bestræber vi os altid på, at det er tættest på bopælen, siger Jørgen Rhode Wilms og forsikrer, at uanset om der bliver oprettet en eller to 0. klasser på afdeling Toksværd, så er der plads til eleverne.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk