26. marts 2019
Der er nu kommet asfalt på cykelstien, som dog stadig mangler striber og rabat, inden betonklodserne kan fjernes og cykelstien tages i brug. Foto: Vejdirektoratet
gallery icon

Se billedserie

Der er nu kommet asfalt på cykelstien, som dog stadig mangler striber og rabat, inden betonklodserne kan fjernes og cykelstien tages i brug. Foto: Vejdirektoratet
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efter fem års ventetid: Nu åbner hele cykelstien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter fem års ventetid: Nu åbner hele cykelstien
Næstved - 05. juli 2018 kl. 05:46
Af Robert Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det bliver en glædens dag - både for cyklister og bilister, når Vejdirektoratet officielt åbner den sidste bid af cykelstien på Slagelsevej ved Fuglebjerg.

Væk kommer betonklodser og hastighedsbegrænsningen på 50 km/t, og cyklisterne kan glæde sig over at det nu er muligt stort set hele vejen at køre på cykelsti mellem Næstved og Slagelse.

Det er fem år siden - september 2013 - Vejdirektoratet begyndte anlæggelsen af cykelstien fra Havnskovvej og nu er det så fuldendt ved Fuglebjerg.

Den sidste bid af cykelstien skulle efter planen være åbnet tidligere på året. Den er blevet forsinket flere gange på grund af ledningsomlægninger i jorden og perioder med usædvanligt vådt vejr.

- Det ærgrer os naturligvis, at vi ikke kunne holde vores samlede tidsplan for projektet, og vi beklager forsinkelsen. Men nu står cykelstien klar, så både lokale borgere og turister kan få luftet cyklen i sommerferien, siger projektleder hos Vejdirektoratet Anja Ernfelt Poulsen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk