2. juli 2020
John Obhasa P. Clausen fra Næstved er blandt de sidste fem solister over 23 år, som er gået videre til bootcamp i X Factor. Foto: TV 2
John Obhasa P. Clausen fra Næstved er blandt de sidste fem solister over 23 år, som er gået videre til bootcamp i X Factor. Foto: TV 2
Foto: Lasse Lagoni
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efter drama i X Factor: John er videre til bootcamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter drama i X Factor: John er videre til bootcamp
Næstved - 26. januar 2020 kl. 16:12
Af Mia Than West
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

26-årige John Obhasa P. Clausen, der er født og opvokset i Næstved, er videre i X Factor. Han er blandt de fem solister over 23 år, der lørdag aften overbeviste dommer Oh Land om, at de fortjente en af de eftertragtede fem stole og dermed en plads videre til bootcamp.

arrow Læs også: John kæmper for en plads på bootcamp

Det var dog ikke helt uden drama, og det var lidt af en rutchebanetur for både deltagere og dommere. Til stående bifald fra publikum indtog John Obhasa P. Clausen scenen som den allerførste af de 11 solister. Og som den første fik han en stol, som han senere mistede til 44-årige sangerinde Danielle Emilie Ravn. Hun nåede dog knap nok at sætte sig til rette i stolen, før Oh Land fortrød og henvendte sig til publikum: »Er I enige i, at vi skal have John tilbage«.

Det var publikum i den grad, og John Obhasa P. Clausen blev kaldt tilbage på scenen, hvor Oh Land forklarede, at hun i det sekund, hun sendte ham ud kunne mærke, det ikke var rigtigt.

- Det var en lidt speciel oplevelse. Jeg havde ikke regnet med at være den person, der skulle skiftes ud til at starte med. Jeg får ikke et gran af kritik af dommerne, så jeg forstår det ikke rigtig, fortæller den 26-årige musiklærer til sn.dk.

- Hun er godt nok lidt ubeslutsom, og jeg tænker på, at jeg ikke helt har lyst til at gå tilbage. Men selvfølgelig vil jeg gerne ind og gå hele vejen, konstaterer han.

TV 2 viste lørdag aften årets første 5 Chair Challence fra Kulturværftet i Helsingør, hvor nerverne sad helt uden på tøjet. Nogen fik knust deres drøm, mens den for John Obhasa P. Clausen og de fire andre solister over 23 år, som er gået videre til bootcamp, fortsat lever.

arrow Næsten blind og videre i X Factor: John fik dommerne til at juble
18. januar 2020 kl. 20:09 Opdateret: kl. 11:01
arrow Blind musiklærer får X Factor til at juble
17. januar 2020 kl. 21:20 Opdateret: kl. 15:29
Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk