14. maj 2021
Arkivfoto
Arkivfoto
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efter Peter Zobels død: Så mange millioner kan børnene arve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter Peter Zobels død: Så mange millioner kan børnene arve
Næstved - 11. april 2018 kl. 13:06
Af Christina Ledertoug

Godsejer, hofjægermester og tidligere direktør for Codan, Peter Zobel, døde i september sidste år, og nu er hans firmaers værdier, der er i millionklassen, ved at blive realiseret, afslører likvidator.

arrow Læs også: Peter Zobels luksusgods solgt for monstrøst beløb

Det skriver Ekstra Bladet.

Ifølge avisens oplysninger fremgår det af firmaets seneste regnskab, der blev offentliggjort i slutningen af marts, at den tidligere godsejer har opbygget en egenkapital på 38,7 millioner kroner i sit holdingselskab.

Samtidig er Bækkeskov Gods, som Peter Zobel købte for 50 millioner kroner i 1996, sat til salg. Ifølge den offentlige vurdering ligger det stadig i det prisleje. Det skriver Ekstra Bladet.

Peter Zobel skulle have belånt ejendommen for 71,8 millioner kroner, ligesom han har pantebreve i godset for 34,7 millioner kroner.

Det vides ikke, hvor meget der er afdraget på lånet, og pantebrevenes brug og Peter Zobels mulige beholdning på private konti er også ukendt, skriver Ekstra Bladet.

Peter Zobel har fem børn med tre forskellige kvinder, og såfremt arven fordeles lige mellem børnene, modtager de, ifølge avisen, hver omkring seks millioner kroner efter arveskat.

arrow Zobels luksusgods solgt - rigmand flytter ikke selv ind
26. maj 2018 kl. 19:57 Opdateret: kl. 14:00
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk