3. juni 2020
Selv om biblioteket holder lukket, er der stadig muligt at få adgang til masser af gode film og litteratur digitalt. Og det er rigtig mange begyndt at benytte sig af. PR-foto
Selv om biblioteket holder lukket, er der stadig muligt at få adgang til masser af gode film og litteratur digitalt. Og det er rigtig mange begyndt at benytte sig af. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: E-bøger hitter som aldrig før

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

E-bøger hitter som aldrig før
Næstved - 06. april 2020 kl. 04:51
Af Esben Thoby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Næstved: Bibliotekerne over hele landet er lukket i disse coronatider, men hos næstvederne er læselysten bestemt ikke blevet mindre. Det viser nye tal over antallet af udlån fra bibliotekets digitale tjeneste eReolen.

arrow Læs også: Bibliotekets digitale tilbud boomer: Her er top 10

I marts måned var der tale om en eksplosiv stigning i antallet af udlånte e-bøger på hele 56 procent i forhold til februar. Det er ikke muligt at se tallene for de enkelte uger, men da bibliotekerne først lukkede 12. marts, er der givetvis tale om en endnu større stigning for de sidste uger af måneden.

Det ligger også fast, at en masse nye brugere har fundet vej til bibliotekets digitale tilbud. Stigningen i antallet af unikke brugere fra februar til marts var på hele 46 procent. På eReolen er det især litteratur til børn, der hitter i øjeblikket.

Den massivt øgede interesse betyder, at Næstved Bibliotek har valgt at kaste flere penge efter budgetterne for deres digitale tilbud, således at ingen borgere bliver ramt af begrænsninger.

Også Filmstriben, hvor der kan lånes film digitalt, er uhyre populært i disse tider. Ironisk nok er den mest sete film i Næstved »The Book Shop«.

arrow Debat: Genåbn bibliotekerne
31. marts 2020 kl. 19:50 Opdateret: kl. 10:17
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk