10. december 2018
Line Larsen modtog torsdag en dusør for sin »vedholdenhed og agtpågivenhed, da hun stoppede tre indbrudstyve hos sin nabo. Foto: Jeppe Hee Rømer
Line Larsen modtog torsdag en dusør for sin »vedholdenhed og agtpågivenhed, da hun stoppede tre indbrudstyve hos sin nabo. Foto: Jeppe Hee Rømer
Foto: Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dusør: Line Larsen stoppede tre indbrudstyve hos nabo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dusør: Line Larsen stoppede tre indbrudstyve hos nabo
Næstved - 10. november 2017 kl. 15:25
Af Jeppe Hee Rømer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Til dusørarrangementet på politistationen i Næstved modtog 20 af hverdagens helte en dusør fra Sydsjælland og Lolland-Falsters politi for deres indsats.

En af dem var 38-årige Line Larsen fra Toksværd, som blev hyldet for sin »vedholdenhed og agtpågivenhed«. Tilbage i maj stod hun og lavede mad i køkkenet, da hun ser to mænd stå foran naboens hæk. Den ene af mændene springer over hækken, og den anden kigger spejdende rundt, hvorefter også han springer ind i nabohaven.

- Jeg vidste jo, at de to ikke boede der, så jeg blev meget mistænksom, da de hoppede over hækken, forklarer Line Larsen.

Mistænksomheden får hende til at ringe 112, men inden politibilerne når frem, er mændene sprunget tilbage over hækken og hoppet ind i en personbil med en chauffør, der venter på dem.

Line Larsen sørger dog for at observere, hvilken retning bilen kører og fortælle det til politiet. De hvide politibiler sætter af sted, men da Line Larsen går over til naboen for at se nærmere på, hvad de to mænd har udrettet, ser hun personbilen holde ind ved hendes hus. Hurtigt får hun ringet til politiet, og fordi der allerede er en patruljevogn i området, er den hurtigt på stedet og får anholdt de to mænd.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk