11. december 2019
Ingen vidste det, udover to af parrets venner, da Sarah og Nikolaj fik hinanden ved drop-in vielsen i Sct. Peders. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Ingen vidste det, udover to af parrets venner, da Sarah og Nikolaj fik hinanden ved drop-in vielsen i Sct. Peders. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Drop-in-vielser: Nikolaj og Sarah fik hinanden: - Bedre end bryllup i Las Vegas

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Drop-in-vielser: Nikolaj og Sarah fik hinanden: - Bedre end bryllup i Las Vegas
Opdateret 07. juli 2019 kl. 11:20
Næstved - 07. juli 2019 kl. 07:51
Af Kim Palm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nikolaj Skovgaard Larsen og Sarah Benaych Larsen fra Ørslev nær Skælskør havde ingen ringe med, da de som par nummer fire lod sig vie i Sct. Peders Kirke lørdag.

arrow Læs også: Orgelet er for kedeligt - i aften rykker Bob Dylan ind i kirken

- Vi elsker jo hinanden, så en ring betyder ingenting og nu har vi fået barn og købt hus, så vi manglede lige det sidste på tjek-listen og det var at blive gift, siger Sarah Benaych Larsen.

Parret blev gift i overværelse af to vidner. Ingen andre vidste det. Og det var helt efter planen.

- Vi havde overvejet et bryllup i Las Vegas, men så dukkede den her mulighed op. Og det passede perfekt. Smukt og alligevel uhøjtideligt, og nu skal jeg have fortalt min mor, at jeg er blevet gift, lød det fra bruden efter bryllupsceremonien, der sendte parret ned af kirkegulvet til tonerne af Mendelsohns bryllupsmarch, hvorefter kirken bød på mousserende vin og chokolade til brudeparret.

Og det blev en dejlig dag i Sct. Peders med 15 vielser og tre velsignelser.

Fem præster stod klar, da de vordende ægtefolk trådte ind i kirken. Christine Pihl (Rønnebæk), Rikke Milan Nielsen (Skelby-Gunderslev), Tommy Corfixen (Kvislemark-Fyrendal-Førslev), Kristina Hermansen (Sct. Peders) og Karen Marie Bøggild (Sct. Peders) stod for arrangementet på en dag, hvor adskillige par stod i kø for at blive viet eller velsiget.

- En smuk dag, som forhåbentlig vil gentage sig. Nu skal vi lige have skuldrene ned og puste ud, siger sognepræst Karen Marie Bøggild, der sammen med de øvrige præster læste over Bibelens smukke kærlighedsbudskab, hentet fra Paulus-evangeliet i hans brev til menigheden i Korinth:

»Kærligheden er tålmodig, kærligheden er mild, den misunder ikke, kærligheden praler ikke, bilder sig ikke noget ind. Den gør intet usømmeligt, søger ikke sit eget, hidser sig ikke op, bærer ikke nag. Den finder ikke sin glæde i uretten, men glæder sig ved sandheden. Den tåler alt, tror alt, håber alt, udholder alt. Kærligheden hører aldrig op.«

arrow Video og billeder: Musikere har fyldt arena med magisk kunst
08. november 2018 kl. 17:02 Opdateret: kl. 10:23

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk