4. august 2021
Familiens symaskine er kommet på overarbejde, for Martin Nielsen har slået hul på markedet for tynge-dyner. Fotos: Kim Palm
gallery icon

Se billedserie

Familiens symaskine er kommet på overarbejde, for Martin Nielsen har slået hul på markedet for tynge-dyner. Fotos: Kim Palm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Drømmen om en god nats søvn er fuld af økologiske kirsebærsten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Drømmen om en god nats søvn er fuld af økologiske kirsebærsten
Opdateret 20. maj 2019 kl. 10:25
Næstved - 20. maj 2019 kl. 09:47
Af Kim Palm

I en villa på Chr. Winthers Vej i Næstved sidder Martin Nielsen foran familiens symaskine.

arrow Læs også: Hackere på spil: Pludselig var webshop fyldt med uforståelig tekst og arabisk varer

Maskinen spurter derudaf, mens Martin syr bæredygtige dyner, som han fylder med økologiske kirsebærsten. Vupti - så har du en økologisk og bæredygtig dyne, der vejer omkring 10 procent af et menneskes kropsvægt - og er særlig idéel til folk, der har svært ved at sove ordentligt om natten.

- Det hele begyndte, da vores søn Niclas ikke kunne sove om natten. En pædagog i børnehaven foreslog os at købe en tyngde-dyne, og da min kone i forvejen selv syr tøj, så tænkte vi, at den kunne vi selv producere. Dermed opstod idéen, som nu har taget fart, siger Martin Nielsen, der til daglig arbejder som social- og sundhedsassistent på Slagelse Sygehus.

Søn kunne ikke sove
Niclas begyndte at sove ordentligt, da han først lå under dynen med kirsebærsten og i dag myldrer ordrene ind på flere dyner. I dag fungerer salget i Stofbanditten via en webshop på hjemmesiden og 4.500 følgere på Facebook.

- Jeg ved ikke om vi bliver rige eller lykkelige af det her. Men lykke er at høre fra tilfredse kunder, som igen kan sove ordentligt om natten, siger iværksætteren fra Chr. Winthers Vej.

Tyngdedynen med de økologiske kirsebærsten koster fra 2.000 kroner for en juniordyne, mens voksendynen sælges fra 3.000 kroner afhængig af størrelse.

Læs mere i Sjællandske

arrow Stofbutik hacket på Facebook: Tyve ville stjæle kunderne
09. september 2020 kl. 04:43 Opdateret: kl. 14:58
Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk