15. december 2018
Første åbningsdag i de nye lokaler var fredag den 18. august 2017. Nu er »MiaBella?s café og kiosk« lukket på grund af faldende omsætning. Foto: Jørgen C. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Første åbningsdag i de nye lokaler var fredag den 18. august 2017. Nu er »MiaBella?s café og kiosk« lukket på grund af faldende omsætning. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Drømmen knust: Cafe må dreje nøglen om

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Drømmen knust: Cafe må dreje nøglen om
Næstved - 14. marts 2018 kl. 18:27
Af Mia Than West
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Drømmene var mange og visionerne store, da Mia og Isabella Dønkjær flyttede fra Lyngby til Fuglebjerg for at udleve deres fælles drøm. De overtog tankens lokaler på Sandvedvej 3, lige inden påske sidste år. Uno-X butikken havde stået tomt siden november 2015, og mor og datter knoklede med istandsættelsen.

»Tanken i Fuglebjerg« åbnede i maj, og i midten af august flyttede de butikken til naboejendommen, hvor sortimentet blev udvidet med mere mad som dagens ret samt en masse hjemmebagte kager.

Der blev lavet hul i væggen for at skabe mere luft og mulighed for at indrette et lille caféområde. Nu er eventyret slut for mor og datter, der har besluttet at dreje nøglen om og lukke »MiaBella's café og kiosk« efter blot 10 måneder i byen. Årsagen er faldende omsætning, fortæller indehaver Mia Dønkjær.

- Jeg er knust. Men det hjælper jo ikke noget, når vi ikke kan få det til at løbe rundt. Jeg har sat penge til hver måned, siger Mia Dønkjær.

Hun tog den tunge og svære beslutning tirsdag - samme dag havde »MiaBella's café og kiosk« sidste åbningsdag. De kunder, der har lavet bestillinger kan ringe på tlf. 20763011 med henblik på at aftale afhentning.

Læs mere i Sjællandske torsdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk