12. maj 2021
Fjernvarme forventer, at arbejdet på stykket her er færdigt med udgangen af næste uge, så Benedikte Brisson - der bor i det gule hus - igen kan bruge sin carport. Foto: Mia Than West
Fjernvarme forventer, at arbejdet på stykket her er færdigt med udgangen af næste uge, så Benedikte Brisson - der bor i det gule hus - igen kan bruge sin carport. Foto: Mia Than West
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Driftsleder erkender: Vi har ikke været gode nok til at informere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Driftsleder erkender: Vi har ikke været gode nok til at informere
Næstved - 03. december 2020 kl. 20:33
Af Mia Than West

Slidte kloakker og fjernvarmerør under Næstvedvej trænger til en udskiftning. I stedet for at bryde vejen op to gange har N-K Forsyning og Fensmark Fjernvarme indgået et samarbejde for at forstyrre borgerne mindst muligt.

arrow Læs også: Datoforvirring: Gravearbejdet bliver ikke færdigt 31. juni - men den 30. juni

De har siden midten af september været i gang med arbejdet, og der er i øjeblikket spærret på strækningen foran Super Brugsen, hvor Fensmark Fjernvarme er i fuld gang med at skifte hovedledningen.

Arbejdet skaber store gener for sognepræst Benedikte Brisson, der lejer huset på Næstvedvej 3 - lige midt i vejarbejdet.

Hun føler ikke, hun er blevet informeret ordentligt og er frustreret over, at arbejdet nu er blevet forsinket.

Det er beklageligt

Driftsleder hos Fensmark Fjernvarme, Mikael Sørensen, har forståelse for frustrationerne og fortæller, at de har været i kontakt med Benedikte Brisson.

- Hun var voldsomt utilfreds og sur. Det er beklageligt, men det skal gøres. Arbejdet er lidt mere besværligt ved Brugsen. Vi er nødt til at tage det i små bidder, da vi ikke kan spærre begge indkørsler samtidig, forklarer driftslederen.

Det er arbejdet med kloakken, der er blevet forsinket, og derfor er Fensmark Fjernvarme også kommet senere i gang med at skifte fjernvarmeledningen.

Mikael Sørensen erkender, at de skulle have kommunikeret bedre ud til de berørte beboere på Næstvedvej.

- Der er ingen tvivl om, at vi ikke har været gode nok til at informere. Vi kan ikke lave vores arbejde, før de er færdige med kloakken, da den skal laves først, forklarer han.

Åbnet for trafik

Driftslederen fortæller, at N.K Forsyning efter aftale med ejeren af huset på Næstvedved 3 har gravet et stik ind i indkørslen.

Mikael Sørensen forventer, der med udgangen af næste uge vil blive åbnet for trafik, så Benedikte Brisson igen kan få adgang til husets indkørsel og carport.

Når stykket foran Super Brugsen er færdigt, går de i gang med etape 2, hvor de løbende spærrer Næstvedvej fra Ahornvej.

arrow Vej spærret for gennemkørsel
15. september 2020 kl. 14:15 Opdateret: kl. 11:33
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk