26. august 2019
Det var her i en lejlighed på Østre Ringvej, at en dengang 25-årig hashhandler blev ramt af seks gange i arme, mave og ben. Manden overlevede mirakuløst attentatet. Foto: Kim Palm
Det var her i en lejlighed på Østre Ringvej, at en dengang 25-årig hashhandler blev ramt af seks gange i arme, mave og ben. Manden overlevede mirakuløst attentatet. Foto: Kim Palm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Drabsforsøg: Rockerboss tilbage i retten efter fodfejl

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Drabsforsøg: Rockerboss tilbage i retten efter fodfejl
Næstved - 12. august 2019 kl. 05:52
Af Kim Palm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den tidligere præsident for rockergruppen Bandidos i Næstved, Kristian Bech Hansen, slipper ikke for tiltale, selvom han i marts fik afvist en sag om drabsforsøg på en rivaliserende hashhandler.

Anklagemyndigheden havde nemlig begået en fodfejl i anklageskriftet, da den 35-årige toprocker var tiltalt for, sammen med to dømte medgerningsmænd, at have opholdt sig i en lejlighed på Østre Ringvej, hvor der blev affyret seks skud mod en hashhandler med tilknytning til den rivaliserende rockerbande Satudarah.

Anklagemyndigheden var ude af stand til at bevise, at Kristian Bech Hansen havde opholdt sig i lejligheden. Derfor blev sagen afvist af retten og Kristian Bech Hansen slap med to et halvt års fængsel for at have leveret 75 kilo hash til en pushercentral på Omøvej.

I den nye retssag, der indledes på onsdag den 14. august, er tiltalen ændret fra aktiv medvirken i skyderiet til, at den tidligere rockerpræsident i stedet skulle »have tilrettelagt og foranlediget« drabsforsøget på Østre Ringvej i november 2017.

- Mit udgangspunkt bliver at gå efter samme straf som den, der tilfaldt manden som blev dømt for drabsforsøget, nemlig 12 års fængsel, siger senioranklager Mariam Khalil til Sjællandske.

Der falder dom i sagen den 13. september.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk