18. november 2017
Den nye Domino?s Pizza åbner her på Kvægtorvet. Foto: Esben Thoby
Den nye Domino?s Pizza åbner her på Kvægtorvet. Foto: Esben Thoby
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Domino's Pizza i Næstved konkurs - genåbner snart nyt sted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Domino's Pizza i Næstved konkurs - genåbner snart nyt sted
Næstved - 20. oktober 2017 kl. 12:52
Af Esben Thoby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I juni 2014 åbnede Domino's Pizza på Banegårdspladsen i Næstved, men forretningen er nu lukket. Datterselskabet bag er netop blevet erklæret konkurs ved Skifteretten i Roskilde, skriver finans.dk.

Tidligere på året kunne Domino's i Danmark ellers fremvise det bedste resultat nogensinde herhjemme, men det har altså ikke kunnet redde datterselskaberne i Næstved samt Hillerød og Bagsværd, som alle havde underskud i det senest offentliggjorte regnskab.

- Vores strategi for underpræsterende butikker er at overvåge både på driftsmæssige og økonomiske resultater, og hvis standarder ikke er opfyldt, bliver de først genoprettet, og hvis der ikke er nogen forbedring, kan de lukke, skriver Carsten Kjems Falk, adm. direktør i The Scandinavian Pizza Company, som står bag Domino's Pizza i Danmark, i en udtalelse til finans.dk.

Mens restauranterne i Hillerød og Bagsværd ikke overlever, så tror pizzakæden fortsat på overskud i Næstved. 3. november åbnes der således en ny Domino's Pizza på Kvægtorvet, lige ved siden af Netto, og her er trods alt også væsentligt bedre parkeringsmuligheder, end den gamle lokalitet bød på.

Der var da også store forventninger til pizzamarkedet i Næstved, da butikken på Banegårdspladsen slog dørene op for godt tre år siden:

- Vi laver altid grundige analyser inden vi vælger at åbne en butik. Her viste Næstved sig som et overset sted på Danmarkskortet, sagde Carsten Kjems Falk til Sjællandske dengang.

Domino's Pizza har i øjeblikket 29 restauranter her i landet. Kæden åbnede sin første danske restaurant på Falkoner Allé i København i 1997. Strategien er nu, at seks nye Domino's skal åbne årligt i Danmark.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk