21. oktober 2018
Billede fra brylluppet i 1967. Fra venstre ses Karen Reinbach Jensen, Keld Skov Jensen, Anne Lise Reinbach Jensen og Peter Skov Jensen.
Billede fra brylluppet i 1967. Fra venstre ses Karen Reinbach Jensen, Keld Skov Jensen, Anne Lise Reinbach Jensen og Peter Skov Jensen.
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dobbeltbryllup blev til dobbelt-guldbryllup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dobbeltbryllup blev til dobbelt-guldbryllup
Næstved - 19. november 2017 kl. 12:35
Af Jeppe Hee Rømer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Peter og Keld Skov Jensen er brødre. På nabogården i Menstrup Mark boede de to søstre Anne Lise og Karen Reinbach Hansen.

Lørdag kunne de alle fire fejre guldbryllup sammen, for 18. november 1967 blev lillebroren Peter Skov Jensen gift med lillesøsteren Anne Lise Reinbach Hansen og Keld Skov Jensen blev gift med Karen Reinbach Hansen.

De to små søskende var de første, som ville giftes. Ikke af romantiske grunde, men fordi de manglede tag over hovedet, og de kunne kun få en lejlighed, hvis de var gift.

Da de to søstres far hører om det ene pars plan, hiver han fat i Karen Reinbach Hansen og Keld Skov Jensen og siger til dem: »Hvis I også mener noget med det, så er det nu. Jeg holder kun ét bryllup«.

- Men så flottede Far sig også. Han gik ned i banken og lånte 5000 kroner. Han var meget stolt og ærekær, så der skulle ikke mangle noget, siger Karen Reinbach Jensen, der ligesom sin søster skiftede Hansen ud med Jensen på bryllupsdagen.

Brylluppet foregik i Marvede Kirke, og festen blev holdt i det nu lukkede Spjellerup Forsamlingshus. Maden kom fra Gerner Lund Kro, og der blev danset hele natten.

Læs hele historien i weekendens Sjællandske

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk