24. maj 2019
Camilla Andersen (til højre) og Signe Højstrup  kalder Mikkel Geschwendtner for »en klam stodder«. Førstnævnte har modtaget meget nærgående beskeder fra diskoteksejeren, mens Signe Højstrup har oplevet ham være yderst nærgående i natklubben. Foto: Esben Thoby
gallery icon

Se billedserie

Camilla Andersen (til højre) og Signe Højstrup kalder Mikkel Geschwendtner for »en klam stodder«. Førstnævnte har modtaget meget nærgående beskeder fra diskoteksejeren, mens Signe Højstrup har oplevet ham være yderst nærgående i natklubben. Foto: Esben Thoby
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Diskoteksejer angribes for kokain i baglokalet og upassende beskeder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Diskoteksejer angribes for kokain i baglokalet og upassende beskeder
Næstved - 11. februar 2019 kl. 10:14
Af Esben Thoby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sjællandske skrev fredag for første gang om Mikkel Geschwendtner.

Ejeren af Moon Night Club afviste, at han nogensinde har taget stoffer, ligesom historierne om, at han skulle tage på de unge piger, der gæster diskoteket, skulle være et ondsindet rygte startet af en forsmået tidligere ansat.

arrow Læs også: Politiet lukker omstridt diskotek for anden gang

Nu tyder noget på, at sandheden er en ganske anden. Efter at have læst historierne i avisen har dørmand Rasmus Terkelsen, der havde sin sidste vagt på Moon 19. januar, besluttet sig for at stå frem.

- Når han (Mikkel Geschwendtner, red.) siger, at der kun er taget stoffer én gang i baglokalet, så er det løgn. Jeg har oplevet, at Mikkel kom til mig en aften og sagde, at nu tog han hjem, men de her to fyre og en pige måtte gerne gå i baglokalet og tage stoffer. »Det ser dumt ud, at de skal rende hele tiden«. Mod min moral sagde jeg ok. De samme mennesker er kommet i natklubben flere gange, fortæller Rasmus Terkelsen.

Han har aldrig selv set diskoteksejeren sniffe kokain, men han har hørt flere andre omtale det.

- Og så har jeg været ude for, at han er kommet ud af baglokalet og har udbrudt »føj for helvede, hvor sådan noget kokain smager!« Så kunne jeg jo godt lægge to og to sammen.

Rasmus Terkelsen stoppede på Moon Night Club, fordi han ikke længere kunne se gennem fingre med de mange regelbrud fra chefen. Det gjaldt også, når unge uden ID blev lukket ind alligevel.

- Jeg har flere gange afvist unge piger i døren - for så at være væk i to minutter, og når jeg kommer tilbage, er de pludselig inde. Det er Mikkel, der lukker dem ind, konstaterer dørmanden og nævner flere konkrete eksempler.

- Én gang havde han lukket to piger ind, selvom de kun havde en utroværdig app som ID. »Men de har jo været her mange gange før,« sagde han. Der fik jeg nok og sagde til ham, at jeg ville stoppe med det samme. Det endte så med, at han bad dem gå med begrundelsen, at »Rasmus er sur«. Jeg tænkte bare, han var en idiot.

Rasmus Terkelsen blev nytårsaften bedt om at udpege de personer, der så ud til at være over 18 år, og give dem armbånd på. Det nægtede han. Han beretter også om en anden episode, hvor Mikkel Geschwendtner grinede af, at nu havde diskoteket fået en slush ice-maskine og ingen ville kunne se, at der var alkohol i, så det kunne godt sælges til dem under 18 år.

I det hele taget ser Mikkel Geschwendtner ud til at have stor interesse i de unge piger lige omkring de 18 år.

- Han kiggede på os, som om vi bare var noget spiseligt, fortæller 20-årige Camilla Andersen fra Næstved, som kom på diskoteket i november og december og her mødte ejeren, der selv henvendte sig.

- Han sagde, jeg så godt ud, og så spurgte han efter min Facebook. Jeg troede ikke, han ville skrive, men det gjorde han. Han ville kysse mig og lære mig bedre at kende, så han ville meget gerne mødes privat, beretter den unge pige.

Hun erkender, at hun i starten spillede lidt med på legen, så hun kunne komme gratis ind på diskoteket, men hun fik hurtigt nok af tilnærmelserne.

- Det var alt for meget for en pige på 19 år, som jeg var dengang. Det var meget upassende og meget unormalt. Jeg har aldrig oplevet en diskoteksejer mænge sig med kunderne på den måde. Til sidst havde jeg min kæreste med derop, og så gik det vist op for ham, at der ikke var noget at komme efter.

Sjællandske har talt med flere andre unge piger - både gæster og tidligere ansatte - der ligeledes har modtaget yderst nærgående beskeder fra Mikkel Geschwendtner. De ønsker af forskellige årsager alle at være anonyme, men et gennemgående tema er, at diskoteksejeren gerne vil »kysses på« og lære pigerne »bedre at kende«.

Han kan desuden også være ganske nærgående på selve diskoteket. Det beretter 18-årige Signe Højstrup fra Møn:

- Jeg var fuld en aften og gik over for at kramme ham. Så begyndte han at køre sin hånd ned mod min røv, men en veninde trak mig væk, fordi hun godt ved, hvordan han er. Han har sendt mig mange lange blikke og sagt, at jeg så godt ud. Det blev for meget, så nu kommer jeg der ikke længere.

Dørmand Rasmus Terkelsen kan bekræfte diskoteksejerens ihærdige interesse i det modsatte køn.

- Allerede den første aften kom den daværende bestyrer - der har været tre på tre måneder - og bad om en snak med Mikkel under fire øjne. Han fortalte mig bagefter, at det drejede sig om, at flere af de kvindelige ansatte havde beklaget sig over, at han sendte dem nogle mærkelige beskeder, fortæller Rasmus Terkelsen.

Omfanget af sin tidligere chefs tilnærmelser gik dog først rigtigt op for ham fredag aften, da han besøgte værtshuset The Beach.

- Jeg havde kun været der i to minutter, da to piger kom over til mig, fordi de genkendte mig fra Moon. De begyndte at fortælle historier om upassende beskeder, om de ville med ovenpå og så videre. To timer senere kom to andre med samme fortælling, og senere kom endnu en og sagde, at hun var ked af, at Mikkel ikke kunne holde sig fra hende. Det er fem piger på bare én aften, som kommer med historierne - de kan ikke alle lyve, mener Rasmus Terkelsen.

- Det er jo ikke forbudt, det han har gang i, men det er på alle måder forkert, når man er indehaver af en natklub, konstaterer han.

Avisen har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Mikkel Geschwendtner. Han er ikke vendt tilbage på avisens opkald eller sms-besked, hvor han gøres bekendt med artiklens indhold. I stedet skriver hans advokat Michael Utiger i en sms:

- Mikkel står uforstående over for de injurierende beskyldninger mod hans person. Fremadrettet vil Mikkel ansætte en kvindelig bestyrer af klubben, for at Mikkels person ikke står i vejen for at drive en god klub i Næstved.

arrow Moon Night Club lukket af politiet
11. februar 2019 kl. 12:17 Opdateret: kl. 12:18
arrow Stor mystik om afvist diskotek - åbner de i aften?
09. februar 2019 kl. 13:06 Opdateret: kl. 13:06
Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk