15. august 2020
Det kan være slut med basketball i den store hal i Næstved - nu kommer det til at foregå i hal 1.  Direktør Andreas Larsen er tilfreds med aftalen, når det ikke kunne være anderledes, men han er generelt utilfreds med de forhold Team Fog Næstved bliver budt. Foto: Jørgen C. Jørgensen
Det kan være slut med basketball i den store hal i Næstved - nu kommer det til at foregå i hal 1. Direktør Andreas Larsen er tilfreds med aftalen, når det ikke kunne være anderledes, men han er generelt utilfreds med de forhold Team Fog Næstved bliver budt. Foto: Jørgen C. Jørgensen
Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Direktør: Team Fog blev presset ud af Arena Næstved

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Direktør: Team Fog blev presset ud af Arena Næstved
Næstved - 14. august 2019 kl. 05:53
Af Robert Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er ingen hemmelighed, at direktøren for Team Fog Næstved, Andreas Larsen, er utilfreds med det, der er sket. Hal 1 bliver den nye hjemmebane. Han erkender, at aftalen, han har indgået med arenadirektør Jakob Brixvold, er tilfredsstillende, men kun ud fra de givne omstændigheder. Generelt anser han aftalen som et tilbageslag for basketballholdet.

arrow Læs også: Debat: Er valgkampen startet?

- Det er et nederlag. Jeg tabte. Det har jeg erkendt over for mig selv. Vi er blevet presset ud af vores hjemmebane, siger han til Sjællandske.

Når det er sagt, så er han sikker på, at det nok skal blive godt, når de tager hul på den nye sæson i den meget mindre hal 1. Arenadirektør Jakob Brixvold er tilgengæld begejstret for den nye aftale. Han mener, at den nu bringer ro på hele situationen de næste tre til fem år, som aftalen kan løbe.

- Begge parter ville gerne finde en aftale om arenaen, men ingen af os kunne imødekomme modparten tilstrækkeligt på økonomien, og derfor blive det den næstbedste løsning i hal 1, siger han og understreger, at med den nye aftale bliver det hamrende godt.

Selv om det ikke gik efter planen, så er der dog stadig et elitebasketballhold i Næstved, og de to parter er enige om, at Team Fog Næstved spiller i hal 1 den kommende sæson.

arrow Debat: Vores børnehaver og skoler spiller i hal 2
20. august 2019 kl. 13:43 Opdateret: kl. 10:08
arrow Team Fog Næstved sendt ned i hal 1
13. august 2019 kl. 11:53 Opdateret: kl. 11:53
Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk