21. oktober 2020
Forberedelserne er i gang til forårets WeDoCraft Designmesse, som bliver det første større offentlige arrangement i Velkomstbygningen på glasværket i mere end fem år. Patricia Soza Galmez fra WeDoCraft er ved at tage fotos til designmessens plakat. Fotos: Helle Hansen
gallery icon

Se billedserie

Forberedelserne er i gang til forårets WeDoCraft Designmesse, som bliver det første større offentlige arrangement i Velkomstbygningen på glasværket i mere end fem år. Patricia Soza Galmez fra WeDoCraft er ved at tage fotos til designmessens plakat. Fotos: Helle Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Designet rykker ind på glasværket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Designet rykker ind på glasværket
Næstved - 19. februar 2018 kl. 16:30
Af Helle Hansen

De har nærmest julelys i øjnene, mens de går rundt og kigger i de forladte rum på glasværket.

arrow Læs også: Kähler barsler med ny dansk produktion

Patricia Soza Galmez og Lea Aino Jensen er ved at finde genstande til plakaten, som skal reklamere for forårets WeDoCraft designmesse, som bliver det første større offentlige arrangement i Velkomstbygningen på Holmegaard Glasværk, siden oplevelsescenteret Holmegaard Park gik konkurs for mere end fem år siden.

Da messen i 2017 for første gang blev holdt i Næstved, foregik det i Gl. Ridehus, men i år bliver arrangementet på mange måde større, da det foregår på glasværket og i samarbejde med Museum Sydøstdanmark og Kulturland.

Sidste år var der cirka 40 designere med på designmessen.

I år bliver her tale om op mod 100 boder, hvor professionelle og upcoming designere, kunsthåndværkere og kreative iværksættere fra hele landet inviterer designelskere ind i deres univers. På standene kan man møde designeren selv, høre historien bag produkterne og købe de anderledes varer. Det designmæssige omdrejningspunkt på Designmarked på Det Ny Holmegaard bliver illustration, tekstildesign, keramik, smykker, beklædning, interiør design, kreativ botanik, industrielt design og kunsthåndværk.

Ud over de mange boder bliver der denne gang også et kreativt laboratorium for børn, professionelle workshops for voksne, en platform for DIY nørder, en miniudstilling med Holmegaard glas og Kähler keramik, en udstilling om områdets historie og noget om planerne for, hvad der nu skal ske.

Der bliver også rundvisninger bag kulisserne i området, som lige nu ellers er lukket land for offentligheden på glasværket.

Designmessen foregår 27. og 28. april, begge dage kl. 11-17.

arrow Billeder og video: Skatteminister skabte original Venstre-vase
01. maj 2018 kl. 12:48 Opdateret: kl. 10:40
arrow Billedserie: Liv og design på glasværket
30. april 2018 kl. 09:56 Opdateret: kl. 11:16
arrow Lille jubilæumsvase fra Kähler et stort hit
26. november 2014 kl. 06:15 Opdateret: kl. 16:39
Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk