24. oktober 2021
- Jeg har fået at vide, at der også var frisør her for 50 år siden. Det er da meget sjovt, siger Oktay Dagilan, der har åbnet "Salon Sanat" i Østergade 6A.
gallery icon

Se billedserie

- Jeg har fået at vide, at der også var frisør her for 50 år siden. Det er da meget sjovt, siger Oktay Dagilan, der har åbnet "Salon Sanat" i Østergade 6A.
Foto: Claus Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Den tyrkiske frisør går op i både hud og hår

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den tyrkiske frisør går op i både hud og hår
Opdateret 05. februar 2015 kl. 12:09
Næstved - 15. marts 2011 kl. 10:33
Af Claus Rasmussen
Næstved // - Danske frisører går ikke så meget op i ansigtet, siger Oktay Dagilan, der netop har åbnet "Salon Sanat" i Østergade, hvor han har lidt mere at byde på, end en almindelig klipning.

Kunderne kan blandt blive barberet på den gammeldaws facon med kniv, få brændt små hår i ørerne med sprit og få fjernet skæg ved kindbenene med voks eller ved hjælp af en tynd snor og en stor portion fingerfærdighed.

- Det her område er blødt og kan ikke så godt tåle at blive barberet, siger Oktay Dagilan og napper sig selv lige under øjnene.

- Det skal være som et baby face...

Som afslutning kan kunderne få lagt en maske med creme, der strammer huden op, og Oktay Dagilan går heller ikke af vejen for en omgang massage.

- Det kan være hovedbundsmassage eller lidt på skuldre og nakke. Jeg er frisk, hvis kunden gerne vil have det, siger han med et smil.

Oktay Dagilan er nærmest vokset op i en salon, for hans far er frisør i millionbyen Gaziantep, og han har desuden arbejdet 12 år med saks og kam i turistbyen Marmaris.

- Der er stor forskel på saloner forskellige steder i Tyrkiet. I min fars salon kommer der kun mænd, men i Marmaris er det normalt at mænd og kvinder bruger den samme frisør, siger Oktay Dagilan, der også byder begge køn velkommen i sin nye salon.

- Det er en rigtig tyrkisk herresalon, men kvinder er også velkomne, siger han.

Åbningen af den nye salon fejres med en reception lørdag 19. marts fra klokken 10-12.
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk