16. oktober 2019
Bogen er en blanding af Charlotte Stobbes egne digte og essays krydret med små interviews med »min egen lille sorte hær af enker«, som hun kalder dem. Privatfoto
Bogen er en blanding af Charlotte Stobbes egne digte og essays krydret med små interviews med »min egen lille sorte hær af enker«, som hun kalder dem. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Den lille sorte for enker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den lille sorte for enker
Næstved - 20. april 2019 kl. 19:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvordan er det at blive enke i begyndelsen af den tredje forkælede alder, og hvordan genvinder man fodfæstet efter det mareridt, der begynder, når døden åbner døren til ens ægteskab? Det er nogle af de tanker, som Charlotte Stobbe og fire af hendes gode bekendte - alle kvinder - reflekterer over i bogen »Den lille sorte for enker«, som forfatteren vil præsentere i Galleri Finnole ved Axeltorv torsdag den 25. april klokken 19. Der er gratis adgang.

Bogen er en blanding af Charlotte Stobbes egne digte og essays krydret med små interviews med »min egen lille sorte hær af enker«, som hun kalder dem. Bogen er illustreret af en af de fire enker, Elizabeth Tyler, der er en internationalt anerkendt kunstner.

- Det er ikke en selvhjælpsbog, men forskellige nedslag i sorgens svære stunder, med fokus på undren og det ikke forståelige i døden, siger forfatteren, der fik ideen til bogen, efter sin anden ægtemands død i 2014.

Ole Ingstrup, der sammen med Finn Arnesen står bag galleri Finnole, håber at der bliver fuldt hus, når galleriet slår dørene op for enkerne.

- Vi besluttede fra vores åbning i juli 2018, at vi ikke bare vil bidrage til erhvervslivet i og omkring Næstved. Vi vil også bidrage til kulturlivet i bredere forstand, og det gør vi blandt andet med det her arrangement, siger Ole Ingstrup.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk