13. juli 2020
Natasha og Brian Beierholm foran McDonald?s på Gl. Holstedvej. Foto: McDonald?s Danmark.
gallery icon

Se billedserie

Natasha og Brian Beierholm foran McDonald?s på Gl. Holstedvej. Foto: McDonald?s Danmark.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Den ene af byens McDonald's-restauranter lukker midlertidigt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den ene af byens McDonald's-restauranter lukker midlertidigt
Opdateret 11. september 2018 kl. 09:40
Næstved - 10. september 2018 kl. 17:04
Af Bjarke Skov
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

BigMac-hungrende shoppere ved Næstved Storcenter skal frem til 20. september køre længere efter deres burgere.

arrow Læs også: Drama på McDonald's: Mand tog køkkenkniv og jagtede ansat

McDonald's på Gl. Holstedvej er den næste i rækken af McDonald's-restauranter i Danmark, der er under ombygning til det nye koncept »Din McDonald's«, og derfor er der nu lukket.

Når restauranten åbner igen 20. september klokken 12 kan kunderne selv sammensætte, bestille og betale for deres mad på store touchskærme, der bliver sat op i restauranten. Indtil nu er det meste af maden lavet på forhånd, men med det nye koncept bliver maden lavet til den enkelte kunde, så snart kunden har afgivet sin bestilling.

Derfor skal hele køkkenet bygges om, så det bliver bedst muligt indrettet til, at medarbejderne kan tilberede kundens bestilling, så snart den er tikket ind. Det koncept hedder Made4You.

Franchisetager Brian Beierholm ser frem til genåbningen af restauranten.

- Vi er rigtig glade for Næstved og lærer hele tiden byen og dens borgere bedre at kende. Vi glæder os derfor også til, at deres McDonald's-besøg på Gl. Holstedvej for fremtiden bliver meget mere på deres præmisser, siger han.

- Vi ved blandt andet fra andre restauranter, at gæsterne er rigtig glade for de digitale bestillingsskærme, hvor de kan stå og bestille deres mad i ro og mag, tilføjer han.

Selvom de nye bestillingsskærme kommer til at gøre en del af restaurantens hidtidige arbejde, så kommer det ikke til at betyde færre medarbejdere. Faktisk viser McDonald's' erfaringer, at det nye koncept kræver flere hænder.

- Vi skal ikke afskedige nogle medarbejdere i forbindelse med konverteringen. Vi har dygtige og dedikerede medarbejdere, som vi fortsat har brug for, så vi kan give vores gæster en god service, når de besøger vores restaurant, fortæller Natasha Beierholm, medejer af restauranten, og fortsætter:

- Faktisk søger vi netop nu medarbejdere fra 13-årsalderen og op.

Ud over ombygningen af køkkenet bliver der også bygget et nyt familierum, hvor familier kan spise, og børnene kan lege i legelandet.

McDonald's på Gl. Holstedvej er McDonald's nummer 69 ud af i alt 89 i Danmark til at overgå til det nye Din McDonald's-koncept.

Den første McDonald's i Danmark til at blive klar med det nye koncept åbnede i 2016, og McDonald's forventer selv, at alle restauranter er blevet Made4You-klar i løbet af 2018.

arrow Vedtaget: Meget mere storcenter
27. juni 2018 kl. 09:23 Opdateret: kl. 09:01
Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk