30. maj 2020
Tegningen viser det kæmpe store P-hus - højere end Sjællandske Medier bygningen - i Dania/Rådmandskrydset, og den markante planlagte boligbebyggelse på begge sider af Rådmandshaven.
Tegningen viser det kæmpe store P-hus - højere end Sjællandske Medier bygningen - i Dania/Rådmandskrydset, og den markante planlagte boligbebyggelse på begge sider af Rådmandshaven.
Foto: Jan Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Her er bybilledet kommunen ikke vil vise

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Her er bybilledet kommunen ikke vil vise
Næstved - 20. oktober 2019 kl. 13:05
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Debat
Kommunens planer om 40 nye boliger mellem Kindhestegade og Rådmandshaven samt detailbutikker på den nuværende P-plads ved siden af »Irma«-bygningen har allerede nu gjort op imod 25 boliger usælgelige, da de planlagte nye bygninger har gjort dem fuldstændigt uattraktive. Yderligere op imod 100 boliger vil når P-huset og bygningerne skyder i vejret blive markant skygge-og udsigtsgeneret. Så vi nuværende beboere i området er selvfølgelig stærkt imod planen, men måske er vi stadig for følelsesmæssigt involveret?

Så kære medborger og bruger af byen - hvad synes du?

Skal vi have kæmpe P-hus på Dania? Skal Dania P-pladsen med de smukke træer blive til detailbutikker? Skal vi have 8-etagers højhus? Skal kastanjetræet fældes? Skal Rådmandshaven indsnævres og blive den ny gedesti? Skal der være op til 210 nye boliger på begge sider af Rådmandshaven?

Det er ikke vedtaget endnu, så deltag i debatten her i avisen - kom evt. til borgermøde 31/10 - eller skriv din mening til kommunen senest 18/11 2019 på blivhoert@naestved.dk (de har pligt til at besvare dine bemærkninger).

Mikael Gammelgaard
Dania 52
Næstved

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk