29. marts 2020
De Knækkede Blomster har tidligere besøgt Sjællandske i forbindelse med præsentationen af sagen til Jobcentrets Ofre. Fra venstre er det Heydi Baltzer, Steen Hartmann ig Thomas Wagner. Foto: Robert Andersen
De Knækkede Blomster har tidligere besøgt Sjællandske i forbindelse med præsentationen af sagen til Jobcentrets Ofre. Fra venstre er det Heydi Baltzer, Steen Hartmann ig Thomas Wagner. Foto: Robert Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: De Knækkede Blomster kæmper for mimrekortet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De Knækkede Blomster kæmper for mimrekortet
Opdateret 18. februar 2020 kl. 10:51
Næstved - 18. februar 2020 kl. 07:31
Af Robert Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvis der er noget de finder uretfærdig, så kan man roligt regne med, at de to lokale musikere bag De Knækkede Blomster, Thomas Wagner og Heydi Baltzer samt deres tro følger Steen Hartmann dukker op.

arrow Læs også: Mere bus for færre penge: Ud at køre med kommunebus

Denne gang skal de spille til en demonstration på Christiansborgs Slotsplads på torsdag klokken 12 til 15. De skal blandt andre spille den nye sang Mimrekortsangen, som de selv har skrevet teksten til.

Det handler om DOT - Din Offentlige Transport - vil afskaffe det såkaldte mimrekort, hvor alle over 65 år får en klækkelig rabat, når de kører med tog og bus. Det har bragt sindene i kog, og Gruppen Fingrene Væk Fra Mimrekortet har organiseret en demonstration foran det danske parlament.

- De har arrangeret en demo med sang, taler, flyers og hele baduljen. Det, synes vi da, er lidt sejt og absolut værd, at støtte op omkring. Det er jo normalt det pæne og stilfærdige segment, vi snakker om her, siger Thomas Wagner.

De har sørme støvet gangstativerne og rollatorerne af og er kommet ud på gaden.

Det er ikke kun De Knækkede Blomster, der optræder på slotspladsen. Skuespilleren Anne Marie Helger kommer og taler og på vanlig vis sætter fut i forsamlingen. Hør sangen med De Knækkede Blomster her: https://youtu.be/MUwzT_zWXbE.

arrow Erfarent par overtager forsamlingshus
13. februar 2020 kl. 14:35 Opdateret: kl. 14:34

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk