29. november 2020
Brian Ankær glæder sig over, at kommunen har givet De Hvide Svaner mulighed for at opføre 30 nye campinghytter. Foto: Kim Palm
gallery icon

Se billedserie

Brian Ankær glæder sig over, at kommunen har givet De Hvide Svaner mulighed for at opføre 30 nye campinghytter. Foto: Kim Palm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: De Hvide Svaner udvider med 30 nye campinghytter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De Hvide Svaner udvider med 30 nye campinghytter
Næstved - 12. juli 2019 kl. 13:50
Af Kim Palm og Niels Brande

Med 86.000 overnatninger blev 2018 en flot sæson på De Hvide Svaner, hvor de fleste ferriegæster kommer kørende i campingvogn, folder forteltet ud og holder ferie.

arrow Læs også: Britta og Peter på camping: Her er langt mellem naboerne

Men stadig flere campister foretrækker hytter, gerne med god komfort. Derfor planlægger De Hvide Svaner nu at opføre 30 nye hytter, der skal supplere de 10, som står der i forvejen.

- Vi er rigtig glade for, at kommunen har givet os tilladelse til flere hytter. Det er vigtigt for campingpladsen, da hytter trækker campister til, især i skuldersæsonen, siger lejrchef Brian Ankær.

Han peger især på, at campingpladsen nyder godt af kroen af samme navn. Og særligt ved kroballer er det vigtigt med hytter på campingpladsen.

- I øjeblikket må vi køre krogæsterne med shuttlebus til feriecenter Smålandshavet, når de har været til bal. De gæster kunne lige så godt overnatte her, siger Brian Ankær.

20 af hytterne på campingpladsen skal opføres ved siden af de 10 eksisterende, tæt på indkørslen til campingpladsen, mens de sidste 10 skal ligge lige ned til fjorden.

De Hvide Svaner er langt fra ene i at tænke øget komfort. Turistorganisationen Visit Denmark har også opfordret campingpladserne til at opføre flere hytter, gerne med spa og welness, da især tyskerne efterspørger mere luksus, når de er på ferie i Danmark og det øvrige Skandinavien.

- Da jeg kom til som lejrchef i 2012 havde vi 40.000 overnatninger. Nu har vi over 80.000 og vi har mulighed for endnu flere, siger Brian Ankær.

Såvel kroen som campingpladsen ejes af Greve Carl-Christian von Scheel-Plessen fra Saltø Gods. Han har efter højsæsonen i september et møde med firmaet LE34, der skal hjælpe med lokalplaner med mere for de 30 nye campinghytter ved De Hvide Svaner. Derefter kommer der til at gå et par år eller tre med projektet.

- Jeg håber, vi kan begynde at opføre campinghytterne, så de er klar til sæsonen 2021 eller 2022, siger Saltø-greven.

arrow Campingpladser må fortsat holde åbent trods corona-krisen
25. marts 2020 kl. 04:43 Opdateret: kl. 16:55
arrow Jubel i vandkanten: Danmark Dejligst er reddet
22. november 2019 kl. 14:47 Opdateret: kl. 08:49
arrow Campingbranchen kalder gratis p-plads for offentlig opgavetyveri
12. september 2019 kl. 19:08 Opdateret: kl. 10:36
Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk