12. maj 2021
Der er fuld gang i indretningen af lokalerne på Merkurvej 7, hvor Dansk Outlet åbner butik torsdag den 29. april. Foto: Mia Than West
gallery icon

Se billedserie

Der er fuld gang i indretningen af lokalerne på Merkurvej 7, hvor Dansk Outlet åbner butik torsdag den 29. april. Foto: Mia Than West
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dansk Outlet gør klar til åbning: Gå på jagt efter billigt tøj

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dansk Outlet gør klar til åbning: Gå på jagt efter billigt tøj
Næstved - 22. april 2021 kl. 09:40
Af Mia Than West

Inden længe kan tilbudsjægere gå på jagt efter billigt tøj til hele familien, når Dansk Outlet torsdag den 29. april slår dørene op til endnu en butik på Sjælland.

De flytter ind i lokalerne på Merkurvej 7, der tidligere har huset Euro Outlet, loppesupermarkedet takeNOW samt pop-up butikken Outletland. I spidsen for butikken står franchisetager Ole Nielsen, som for halvandet år siden åbnede Dansk Outlet i Haslev, hvor han og hans kone Ivy begge har haft sin daglige gang.

arrow Læs også: Stor genåbningsfest: Ansatte i storcenter mødt med musik og dans fra morgenstunden

- Næstved er jo Danmarks 15. største by og har i forvejen et frodigt butiksliv. Der er en rigtig god udvikling i byen, som også har et stort opland og trækker folk til fra store dele af Sjælland og syd fra Falster. Derfor har jeg længe været interesseret i at åbne i Næstved, og nu har vi fundet nogle rigtig gode lokaler lige mellem Næstved Storcenter og det nye Næstved Retail Park, som kommer til at huse en masse spændende butikker. Jeg glæder mig rigtig meget og tror, at rigtig mange kunder får glæde af butikken, lyder det fra Ole Nielsen.

Vil være billigst

Dansk Outlet sælger tøj, sko og accessories til hele familien. Dansk Outlet tæller i dag - med den kommende butik i Næstved - 30 butikker, hvoraf de fem er placeret på Sjælland.

At det er en kæde, der står bag giver ifølge Ole Nielsen fordele både for medarbejdere og kunder.

- I Dansk Outlet stræber vi altid efter at være billigst - uden at gå på kompromis med kvaliteten. En af de vigtigste grunde til, at det kan lade sig gøre er fordi vi kan lave centrale aftaler med leverandører, ligesom vi selv producerer rigtig mange af vores tøjbrands. Herudover er der en masse erfaring og hjælp at hente, så alting kører på skinner fra dag et, siger han.

Åbningsfest over fire dage

Dansk Outlet Næstved slår dørene op til et brag af en åbningsfest allerede klokken 08.00 torsdag den 29. april med skarpe åbningstilbud, konkurrencer, højt humør og bugnende hylder.

For at sikre god afstand, og at alle kunder kan handle trygt, foregår åbningsfesten over fire dage fra den 29. april til den 2. maj.

- Alt er klappet og klar til åbningen. Vi har fået ansat et rigtig godt lokalt hold, og tøjet bugner på hylder og stativer - så nu kan vi bare slet ikke vente med at byde vores kunder velkommen, siger Ole Nielsen.

Læs hele programmet for åbningsfesten og deltag i konkurrencen på Facebook-siden »Dansk Outlet Næstved«.

arrow Billigt tøj på vej: Dansk Outlet kommer til byen
02. februar 2021 kl. 07:10 Opdateret: kl. 20:26
arrow Se billederne: Kø til ny butik varede i timevis
21. september 2019 kl. 10:15 Opdateret: kl. 10:15
arrow Dansk Outlet åbner i Haslev
19. august 2019 kl. 12:13 Opdateret: kl. 12:13
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk