19. december 2018
DP Danmark på Mosevej er gået konkurs men stadig aktiv. Det kan lade sig gøre, fordi konkursboet driver virksomheden, mens man arbejder på at finde en ny ejer. Foto: Helle Hansen
DP Danmark på Mosevej er gået konkurs men stadig aktiv. Det kan lade sig gøre, fordi konkursboet driver virksomheden, mens man arbejder på at finde en ny ejer. Foto: Helle Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DP Danmark konkurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DP Danmark konkurs
Næstved - 14. marts 2018 kl. 07:32
Af Helle Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»Aktieselskabet af 1. marts 2018 Næstved« er gået konkurs.

arrow Læs også: Konkursramt DP Danmark overlever

Kigger man lidt nærmere på det meget anonyme navn, så er her tale om DP Danmark, som er et kendt gammelt Næstved-firma.

Det startede sin tilværelse under navnet Dansk Papirforsyning tilbage i 1940, og da det gik rigtigt godt, var her omkring 150 ansatte.

Salg af mørklægningsgardiner gjorde selskabet kendt over hele landet, og produktion og salg af julepynt, alle mulige ting kategoriseret som papirvarer og salg af fyrværkeri har siden da været de store områder i firmaet.

I 2003 blev flere afdelinger solgt fra, inden en fusion i 2005, som medførte, at fyrværkeridelen blev flyttet til Thisted. Siden da har 12 personer udgjort DP Danmark, som nu sælger emballage - blandt andet gavepapir - til detailhandelen.

I januar gik DP-DK Holding ApS konkurs. Holdingselskabet ejer alle aktier i DP Danmark A/S, og Inge Anny Dueholm, firmaets tidligere business manager, er ejer af og direktør i begge selskaber.

Sådan har det været, siden Henrik Gerner Larsen, søn af stifteren Erhard Gerner Larsen, i 2008 stoppede som ejer af og direktør i firmaet.

- Vi skal finde en køber til aktierne, så driften kan fortsætte i DP Danmark, sagde advokat Fatma Yandim, kurator i holdingselskabet, til Sjællandske tilbage i januar.

Men 5. marts blev DP Danmark under navnet Aktieselskabet af 1. marts 2018 Næstved erklæret konkurs ved Skifteretten i Næstved.

Læs mere i Sjællandske onsdag.

arrow Næstvedhistorie i farezonen
24. januar 2018 kl. 17:45 Opdateret: kl. 13:55

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk