2. juli 2020
Dansk Folkepartis udlændingeordfører, Martin Henriksen, har stillet spørgsmål til Udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg (V) om udvisningsdømte. Foto: Kenn Thomsen
Dansk Folkepartis udlændingeordfører, Martin Henriksen, har stillet spørgsmål til Udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg (V) om udvisningsdømte. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DF's Martin Henriksen raser: De skal bare sendes ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DF's Martin Henriksen raser: De skal bare sendes ud
Næstved - 22. februar 2019 kl. 12:14
Af Esben Thoby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Zohair Nasser blev udvist i 2010, men opholder sig stadig her i landet, hvor han er i tæt kontakt med Satudarahs øverste ledelse - og særdeles aktiv som bodybuilder på det sociale medie Instagram. Dansk Folkepartis udlændingeordfører, Martin Henriksen, kalder det »helt håbløst«, at Zohair Nasser stadig befinder sig i Danmark, og at samme skæbne kan overgå hans lillebror.

arrow Læs også: Udvist bandeleder går frit omkring i Danmark

- De skal bare sendes ud. Heldigvis sender vi løbende kriminelle udlændinge ud af Danmark, så det kan lade sig gøre - de skal ganske enkelt samme vej som alle de andre, siger han til Sjællandske.

På baggrund af Sjællandskes henvendelse har Martin Henriksen stillet følgende udvalgsspørgsmål til Udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg (V):

- Er ministeren bekendt med, at brødrene Mohammed og Zohair Nasser begge er udvist af Danmark, men tilsyneladende lever et helt almindeligt liv i Danmark? Hvornår og hvordan vil ministeren sikre, at de forlader Danmark?

- Hvordan mener ministeren, at udvisningsdømte, som Zohair Nasser, skal opholde sig i Danmark, hvis de ikke udrejser? I hvor mange andre tilfælde opholder udvisningsdømte sig uden for udrejsecentrene, selvom de er dømt til udvisning for bestandig?

Svarfristen på et udvalgsspørgsmål er fire uger.

arrow To mænd idømt otte års fængsel for skyderi
01. februar 2019 kl. 13:26 Opdateret: kl. 13:41
arrow Bandeleder skulle være udvist for fire år siden
22. maj 2010 kl. 12:17 Opdateret: kl. 08:31
Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk