23. oktober 2021
I 1996 åbnede Lars Børsting Crazy Daisy i Grønnegade. Nu er diskoteket samt den senere tilkomne cocktailbar Glød solgt. Foto: Mia Than West
I 1996 åbnede Lars Børsting Crazy Daisy i Grønnegade. Nu er diskoteket samt den senere tilkomne cocktailbar Glød solgt. Foto: Mia Than West
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Crazy Daisy solgt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Crazy Daisy solgt
Næstved - 10. december 2019 kl. 18:40
Af Helle Hansen

Siden åbningen i 1996 har Crazy Daisy og Lars Børsting hængt sammen, men sådan er det ikke længere.

Da Lars Børsting i efteråret 2016 blev ansat som direktør for Næstved Cityforening, officielt med virkning fra 1. januar 2017, begyndte han salget af Crazy Daisy til de to unge gutter, som styrer stedet i dag, Alexander Slemming og Simon Rubæk.

arrow Læs også: Diskotek får bøde for ulovlig markedsføring

Generationsskiftet var her i efteråret nået dertil, hvor de to bestyrere havde købt halvdelen af stedet.

Men nu er stedet helt solgt og ikke til de to. Næstveds diskotek med den tilhørende cocktailbar Glød er nemlig solgt til nattelivskoncernen Rekom, hvor Lars Børsting efter nytår skal være politisk chef.

Hovedparten af aktierne i Rekom Group, også kendt som Restaurationskompagniet, blev sidste år købt af den danske kapitalfond Catacap, og Rekoms direktør og stifter Adam Falbert har tidligere på året i Børsen ytret ambitioner om, at Rekom skal være Europas største barkoncern.

I oktober skrev Berlingske om Rekoms køb af 18 barer, der var med i netværket Nox Networks. Det viser sig, at Crazy Daisy i Næstved var blandt de 18 barer. Ifølge det centrale virksomhedsregister cvr har Rekom DK Invest ApS pr. den 20. november 2019 købt Crazy Daisy. Næstved Aps af Lars Børsting, Alexander Slemming og Simon Rubæk.

Lars Børsting har frem til salget stået registreret som direktør for selskabet. Baggrunden for salget er en henvendelse fra Rekom til Nox Networks for godt halvandet år siden som følge af Rekoms ønske om vækst.

- Rekom henvendte sig og spurgte, om Nox Networks var interesseret i en sammenlægning, siger Lars Børsting, som har været formand for bestyrelsen i det frivillige netværk i godt syv år.

- Alle i netværket blev tilbudt at være med, og vi forhandlede frem til onsdag i uge 41, siger Lars Børsting, der var med til møder og forhandlinger sammen med Nox Networks direktør og den leverandøransvarlige. Det endte med, at 18 barer og diskoteker i Nox Networks sagde ja tak til sammenlægning.

Så var der lige en periode, hvor Konkurrencestyrelsen skulle godkendte salget, der skulle styr på lejekontrakter og deslige, og den 20. november blev der så skrevet under på salget og betalt. Salgsprisen er hemmelig.

Alle ansatte følger med over i Rekom, og de besøgende kommer umiddelbart ikke til at mærke den store forskel.

- Forskellen er mere for de ansatte, som nu får mulighed for at arbejde i udlandet eller få arbejde i København eller Århus, når de skal studere, siger Lars Børsting om de mange timelønnede, som arbejder i weekenderne.

arrow Sig farvel til citychefen
18. december 2019 kl. 11:28 Opdateret: kl. 09:52
arrow Crazy Daisy som altid
15. december 2019 kl. 21:29 Opdateret: kl. 17:59
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk