23. juni 2021
VUC Næstved lukker i en uge på grund af coronaudbrug. Arkivfoto
VUC Næstved lukker i en uge på grund af coronaudbrug. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Coronasmitte lukker flere skoler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Coronasmitte lukker flere skoler
Næstved - 10. maj 2021 kl. 05:30
Af Rikke Bondesen

På få dage er coronasmitten steget markant i Næstved Kommune. Siden fredag er antallet af smittede pr. 100.000 borgere steget fra 69 til 113.

arrow Læs også: HHX på ZBC ramt af corona og lukker

Derfor opfordrer Næstved Kommunes ansvarlige direktør for sundhedsområdet, Jakob Bigum Lundberg alle til at lader sig teste jævnligt for at forbygge smittespredning.

Særligt beboere i Marvede og Herlufmagle sogne, opfordres til at lade sig teste, fordi incidens tallene her er særligt høje, og sognene kan blive lukket ned, hvis tallene fortsætter med at stige. Se i øvrigt Næstved Kommunes Facebook for flere detaljer om sognene og smittetallene.

Skoler lukker

Flere skoler i Næstved kommune også ramt af smitte og nogle har valgt at lukke ned for fysisk fremmøde den næste uge, til efter Kristi Himmelfarts ferien.

Det gælder HHX på ZBC Næstved, hvor fem elever er konstateret smittet. Derfor vil 450 elever modtage virtuel undervisning den kommende uge,

Også VUC Næstved lukker for fysisk undervisning hele ugen. Ressource direktør Karsten Kruse fra VUC Storstrøm fortæller at der er to smittede elever, med at de fysiske rammer på skolen med åbne rum og skiftende hold gør at man har valgt at lukke for fysisk undervisning indtil den 17. maj.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk