20. september 2021
De første gæster mødte op en times tid før åbningen, og der var pæne køer, inden BonBon-Land åbnede fredag klokken 10.00. Fotos: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

De første gæster mødte op en times tid før åbningen, og der var pæne køer, inden BonBon-Land åbnede fredag klokken 10.00. Fotos: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Coronapas ingen hindring i BonBon-Land

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Coronapas ingen hindring i BonBon-Land
Næstved - 30. april 2021 kl. 15:05
Af Helle Hansen

Folk havde glædet sig til at komme ud og opleve noget, og tog ikke coronapas som det store problem.

Det var i hvert fald det klare indtryk fredag formiddag, hvor BonBon-Land i dejligt solskinsvejr slog porten op for sin 29. sæson.

- Der er skide skægt i BonBon-Land, sagde borgmester Carsten Rasmussen, da han for 10. gang havde æren af at klippe den røde snor og åbne for sæsonen i forlystelsesparken i Holme-Olstrup.

Ingen problemer

BonBon-Lands direktør Lars Fahlmann havde på forhånd været noget spændt på effekten af kravet af coronapas.

- Men jeg har ikke hørt om nogle problemer, sagde han hen på formiddagen, da han selv tog en af tjanserne i kasserne, da der var tryk på. Der var skiltet med, at der skulle vises coronapas, så folk havde det klar sammen med billetten.


Artiklen fortsætter under billedet.

Cobratårnet har fået ny platform og glasværn rundt om forlystelsen, hvor figurerne er nymalede.

- Det er jo ikke noget problem. Det er let af få klaret med en hurtigtest, siger Charlotte Wilson fra Vemmelev, som er i BonBon-Land sammen med familien.

- Sådan er det. Man skal planlægge lidt mere, men det må man jo affinde sig med, siger Daliborg Florick fra Næstved, som også er taget i BonBon-Land på åbningsdagen sammen med familien.

Hundekurv

Borgmester Carsten Rasmussen fik en flot hundekurv, da han havde åbnet parken, da det var hans jubilæum på den post. Det var Henry Hundeprut, som overrakte gavekurven til stor glæde for især de to børnebørn Frigga på seks og Fenja på to år, som havde fået fornøjelsen af at komme med i BonBon-Land.

Det var ikke kun borgmesteren, som blev begavet. Der var regnjakker med Leofarterne til de omkring første 20 børn, som prøvede forlytelsen, da den har 10 års jubilæum i år. I den anledning har figurerne fået en make over, og der er kommet nye biler.

Artiklen fortsætter under billedet.

- Vi er sindssygt glade for, at vi som planlagt kan åbne i dag, og for at se så mange mennesker, sagde BonBon-Lands direktør Lars Fahlmann, inden han overlod saksen og snoreklipperiet til borgmester Carsten Rasmussen.

Og så var der Guldkort til de heldige, som fandt kortene, der var gemt rundt omkring i parken.

Jordnært

Der var lige lidt startvanskeligheder i Cobratårnet og Vandrotten, som parkens tekniker dog fik styr på rimeligt hurtigt.

Men ellers handlede det bare om at have en hyggelig dag. Fra start af var der især godt gang i forlystelserne for de mindre gæster, som Dragen, Leofarterne, Søløven og Hestorado.

- Der er mere jordnært her end inde i København, siger Camilla Olsen fra Hårlev, som er her sammen med manden og deres tre drenge og har årskort hertil. Hun var med den yngste af drengene, Nicklas på fem år, inde og prøve Leofarterne. De to større drenge var allerede strøget af sted videre.

- Det er det gode ved, at de kender stedet, siger hun.

Indtil videre

BonBon-Land havde plantet blomster ude i velkomstområdet her lige inden åbningen, men de overlevede ikke nattefrosten forleden. Der kommer nye blomster, når det er slut med nattefrost.

Fredag var der i hvert fald sol over BonBon-Land og sæsonens første gæster. Indtil videre har parken åbent i weekenderne, i kristi himmelfartsferien og pinsen.

Der var pænt besøgt på åbningsdagen.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk