2. december 2020
En medarbejder i busbørnehaven Frit 16 er smittet med Covid-19. Samtlinge medarbejdere er sendt hjem, og 30 ud af 51 børn må ikke møde op i institutionen mandag. Foto: Næstved Kommune
En medarbejder i busbørnehaven Frit 16 er smittet med Covid-19. Samtlinge medarbejdere er sendt hjem, og 30 ud af 51 børn må ikke møde op i institutionen mandag. Foto: Næstved Kommune
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Corona i busbørnehave: Medarbejder er smittet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Corona i busbørnehave: Medarbejder er smittet
Næstved - 14. august 2020 kl. 20:00
Af Mia Than West

Inden for den seneste uge er tre medarbejdere på et bosted i Næstved blevet smittet med corona. Nu er en medarbejder i busbørnehaven Frit 16 på Grimstrupvej også smittet med Covid-19. Det fortæller direktør i Næstved Kommune, Jakob Bigum Lundberg.

arrow Læs også: Er mit barn for snottet til at komme i skole?

Den pågældende medarbejder gik hjem fra arbejde onsdag, da han fik symptomer. Han blev efterfølgende testet, og svaret kom fredag formiddag: Manden er smittet med Covid-19.

- Han forlod med det samme arbejdet, da han fik symptomer og tog hjem i isolation, siger Jakob Bigum Lundberg.

Medarbejdere sendt hjem

Efter resultatet på testen kom, gik busbørnehaven straks i gang med at kortlægge, hvem den pågældende medarbejder har været i kontakt med af børnene. De børn, der har haft direkte kontakt med den smittet medarbejder skal blive væk for at undgå smittespredning.

- Det betyder, at 30 ud af 51 børn desværre ikke må møde op i institutionen mandag. Det bliver forældrenes ansvar at finde en løsning. Hvis de udvikler symptomer, skal de testes, siger direktøren og fortæller, at Næstved Kommune følger vejledningen fra Styrelsen for Patientsikkerhed.

Alle medarbejdere er sendt hjem, og først fredag den 21. august må alle symptomfri børn igen møde op i Frit 16. Næstved Kommune var fredag aften i fuld gang med at kontakte alle forældre.

arrow Testcenteret flytter indendørs: Her skal du testes for corona
05. september 2020 kl. 04:53 Opdateret: kl. 07:12
arrow Dagplejen ramt af corona: Barn testet positiv
28. august 2020 kl. 13:08 Opdateret: kl. 13:09
arrow Ræk tungen frem: Værnepligtige er blevet specialister i testcentre
10. august 2020 kl. 08:15 Opdateret: kl. 15:57
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk