16. oktober 2021
Uddeler Morten Juul foran den nyrenoverede indgangsfacade i Dagli?Brugsen Mogenstrup, en af de butikker som Coop har valgt at satse på. Foto: Coop
Uddeler Morten Juul foran den nyrenoverede indgangsfacade i Dagli?Brugsen Mogenstrup, en af de butikker som Coop har valgt at satse på. Foto: Coop
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Coop satser på Dagli'Brugsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Coop satser på Dagli'Brugsen
Næstved - 13. april 2019 kl. 12:40
Af Kim Palm

Dagli'Brugsen i Mogenstrup fik i 2009 en alvorlig konkurrent i kampen om kunderne, da Netto etablerede sig i byen. Men Dagli'Brugsen holdt stand og efter lukningen af Spar i Blangslev er omsætningen i Brugsen steget 20 procent. Det får Coop til at tro på, at Dagli'Brugsen har en fin fremtidig i Mogenstrup og derfor er den lokale brugs blevet totalrenoveret for 1,2 miliioner kroner.

- Både udvendigt og indvendigt er der sket ting og sager. Vi har bl.a. fået et helt nyt indgangsparti og også indvendigt er butikken shinet op, så vi glæder os over, at kunne indvie den nye butik i dag, siger formanden for Dagli'Brugsen Flemming Wrist-Knudsen.

Årsagen til at Coop tror på Mogenstrup er også udsigten til flere mennesker i byen og flere potentielle kunder.

- Boligselskabet Flexbo Sjælland vil opføre 70 lejeboliger i byen i den gamle og snart nedrevne Mogenstrup Kro og en vellidt uddeler og personale har også stor del i, at Coop tror på fremtiden for Dagli'Brugsen i Mogenstrup, siger Flemming Wrist-Knudsen.

Dagen blev markeret med morgenkaffe lørdag morgen og herefter klippede borgmester Carsten Rasmussen (S) snoren til den nyrenoverede butik.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk