12. november 2019
Der findes flere plakater med Pippi Langstrømpe, og hun lægger, sammen med Emil fra Lønneberg, design til de to mest populære plakater indtil videre i år hos Citatplakat.
Der findes flere plakater med Pippi Langstrømpe, og hun lægger, sammen med Emil fra Lønneberg, design til de to mest populære plakater indtil videre i år hos Citatplakat.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Citatdrenge klar med plakater til børnene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Citatdrenge klar med plakater til børnene
Næstved - 19. april 2018 kl. 08:32
Af Esben Thoby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sjove citater, platte plakater, Olsen Banden og Matador. Firmaet Citatplakat har efterhånden fat i en del forskellige målgrupper, og nu satser man på at kapre endnu en ikke ubetydelig af slagsens: Børnene.

arrow Læs også: Her er de nominerede til Årets Iværksætter 2019

Plakater med de evigt populære svenskere Pippi Langstrømpe og Emil fra Lønneberg er allerede til salg, og inden længe håber de to indehavere Kasper Laursen og Oliver Hansen på at lande en aftale med Danmarks Radio.

- Vi har allerede lavet designs med Bamse og Kylling, Kaj og Andrea og Anna og Lotte. Vores samarbejde med DR omkring Matador-plakaterne har banet vejen, men der er mange forskellige rettighedshavere inde over, så det tager noget tid, forklarer Kasper Laursen.

- Vi troede egentlig, at det var på plads allerede for et halvt år siden. Men forhåbentlig er det i hus til sommer. DR har også spurgt, om vi vil lave plakater med figurer fra deres Ramasjang-univers, og det vil vi selvfølgelig gerne, tilføjer Oliver Hansen.

Plakaterne sælges fra deres egen butik i Sct. Mortens Gade og nu også i flere andre steder som Magasin, Salling og senest Daells Bolighus. Desuden er man begyndt at lave postkort, som er blevet en storsællert i Zoologisk Have i København.

- Vi omsatte for 4,3 millioner kroner sidste år, og vi skulle meget gerne ende på i hvert fald 6 millioner i år. Første kvartal ligger i index 500 i forhold til sidste år, så det går fremragende, konstaterer Kasper Laursen.

Oliver Hansen og Kasper Laursen, begge 25 år, mødte hinanden i 5. klasse på Lille Næstved Skole og har været bedste venner lige siden. De startede Citatplakat i februar 2015.

arrow Rapelling og kraner - det er for vinduespudsere
22. februar 2018 kl. 05:50 Opdateret: kl. 13:31
arrow Kåring af Årets Iværksætter 2018
06. januar 2018 kl. 15:00 Opdateret: kl. 09:34
arrow Lokal iværksætter vinder Ivækstpris
14. november 2017 kl. 13:19 Opdateret: kl. 13:19

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk