29. marts 2020
På den store naturgrund ved Chris MacDonalds hus har han etableret udkigtspunkt med et fantastisk view til Smålandshavet. Fotos: Dorte Rye Silbo
gallery icon

Se billedserie

På den store naturgrund ved Chris MacDonalds hus har han etableret udkigtspunkt med et fantastisk view til Smålandshavet. Fotos: Dorte Rye Silbo
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Chris MacDonald trives helt ude på landet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Chris MacDonald trives helt ude på landet
Næstved - 20. februar 2020 kl. 00:29
Af Dorte Rye Silbo
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den kendte sundhedsformidler og foredragsholder har sammen med sin familie valgt storbyen fra og er flyttet til åben himmel, skov og strand. For to år siden flyttede han med sin kone Elisabeth og parrets søn Calvin Scott til Karrebæksminde. Og de trives.

arrow Læs også: Farimagsvej skal have cykelsti for fem millioner

For syv en halv måned siden blev familien forøget med lillesøster Chris-Skylar. Chris MacDonald er sundhedsformidler, forsker og humanfysiolog, kendt fra tv, sine foredrag og ikke mindst dengang han fik sølvmedalje i en af verdens hårdeste sportsbegivenheder: Race Across America, som er verdens hårdeste cykel-race 5.000 kilometer non-stop fra kyst til kyst tværs over Amerika.

Noget andet han også er rigtig god til, er at skrive bøger. Chris MacDonalds nye bog »Ikke Til Forhandling - Livets Ligning« udkom i slut januar, og blev med det samme revet ned fra hylderne.

I bogen har han brugt 20 år på den gennemarbejdede research. Godt bakket op af kildeangivelser og videnskabelig forskning. Han ville finde svaret på, hvorfor stadig flere bliver syge, stressede og angste selv om vi aldrig har haft bedre muligheder for at stortrives.

Dansk-amerikaneren forsøger at holde sine foredrag med en kombination af Education og Intertaiment, fordi vi lærer bedre, når vi griner. I Næstved kan fans se frem til et foredrag tirsdag 1. september.

Læs meget mere om bogen og sundhedsformidlerens daglige rytmer og rammer i Karrebæksminde i magasinet WKND/4700, der udkommer fredag 21. februar.

arrow For 2,5 millioner asfalt, tak
21. februar 2020 kl. 12:10 Opdateret: kl. 11:34

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk