18. april 2021
Næstved Storcenter var med elektroniske kundetællere gearet til kontrolleret genåbning. Men sådan skulle det ikke blive, erkender en skuffet centerdirektør Alida Christiansen.
Næstved Storcenter var med elektroniske kundetællere gearet til kontrolleret genåbning. Men sådan skulle det ikke blive, erkender en skuffet centerdirektør Alida Christiansen.
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Centerdirektør utroligt skuffet over genåbningsplan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Centerdirektør utroligt skuffet over genåbningsplan
Næstved - 26. februar 2021 kl. 20:02
Af Kim Palm

Næstved Storcenter har været lukket land for kunderne siden 18. december. Med elektroniske kundetællere ved hver eneste indgang, var storcenteret klar til kontrolleret genåbning efter nedlukningen i december. Men landets storcentre forbliver lukket land for kunderne - og det skuffer centerdirektør Alida Christiansen.

arrow Læs også: Skønt: Udendørs crossfit i gang igen

- Vi var klar til at kontrollere kundetilstrømningen, så vi kunne åbne storcenteret fuldt forsvarligt. Derfor er det ekstra ærgerligt, at vi fortsat må holde lukket, siger Alida Christiansen.

Mere tid på shopping

Argumentet fra sundhedsmyndighederne er blandt andet, at kunderne i landets shoppingscentre ofte bruger mere tid på indkøb og besøger flere butikker ad gangen, når de handler ind. Det øger smittefaren, vurderer myndighederne. Derfor er det stadig kun Bilka, Matas, Normal og Løve Apoteket, der må holde åbent i centeret.

- Butikkerne bløder. Det skal ikke være nogen hemmelighed. Og selvom vi har mange kædebutikker med online-salg, så gavner salget ikke den enkelte butik. Det er kun kæden, der tjener penge på online-shopping, siger Alida Christiansen.

Flere af centerets butikker har tidligere forsøgt sig med kreative tiltag, som for eksempel salg via bagdøren. Om det også kommer til at ske denne gang, har centerdirektøren ikke noget overblik over endnu.

arrow Talentfuldt cykelhåb går efter det hele
25. februar 2021 kl. 14:16 Opdateret: kl. 19:37
arrow Fodbolden jubler over genåbning: Nu kan vi træne igen
24. februar 2021 kl. 14:00 Opdateret: kl. 13:20
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk