13. december 2018
Maria Lindner glæder sig til at åbne sin café og livsstilsbutik i Gelsted den 17. marts. Foto: Anders Ole Olsen
Maria Lindner glæder sig til at åbne sin café og livsstilsbutik i Gelsted den 17. marts. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Café og livsstilsbutik flytter ind i frisørsalon

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Café og livsstilsbutik flytter ind i frisørsalon
Næstved - 13. marts 2018 kl. 15:37
Af Peer Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Maria Lindner er klar til at åbne Lindners café & livsstilsbutik i Gelsted ved Herlufmagle. Lørdag den 17. marts klokken 10.30 slår hun dørene op til den café og livsstilsbutik, som hun har indrettet i den gamle frisørsalon på bagsiden og i kælderdelen af SuperBrugsens gamle bygning ved OK tanken på Vandværksvej 32.

Selve renoveringen af lokalerne har hun selv været en aktiv del af, ligesom hendes mand og deres tre børn har bidraget på hver deres måde.

- Jeg glæder mig virkelig til at åbne. Lige siden vi lejede lokalerne i december 2017 har lokalsamfundet fulgt med i dette projekt. Vi har fået så mange positive tilkendegivelser alle steder fra, at det næsten er helt overvældende, fortæller Maria Lindner glad.

Lindners café og livsstilsbutik kommer til at bestå af to dele, en café og en livsstilsbutik, og Maria Lindner håber på, at det hele kan blive et samlingspunkt i Gelsted samt at kunder fra Næstved, Ringsted og Haslev vil besøge caféen.

Maria Lindner er uddannet pædagog, men drømmen om at åbne sin egen café har groet i hende længe. I forhold til cafédelen er Maria Lindner meget inspireret af Café Rejseladen, men i modsætning til caféen dér, hvor det er frivillige, som laver maden, vil hun selv tilberede den.

- Stedet skal være hyggeligt, og det skal være et sted, hvor man kan mødes. Der bliver brunch i weekenden og aftenåben med tapas torsdag, fredag og lørdage, siger hun.

I afdelingen med livsstilsbutik vil Maria Lindner blandt andet satse på interiør, lamper, skind, lysestager og vaser. Derudover vil hun også sælge specialiteter, blomster og planter.

Lindners café og livsstilsbutik vil have åbent mandag til onsdag fra klokken 8.30-15, torsdage og fredage fra klokken 8.30-22 samt søndage fra klokken 10-17. På åbningsdagen vil borgmester Carsten Rasmussen holde åbningstale klokken 11.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk