23. november 2020
Claus Michael Pedersen forstår, at det kan være nødvendigt at rive siloen ned, men kommer det til at ske, vil han være ærgerlig over det. Foto: Jens Wollesen
Claus Michael Pedersen forstår, at det kan være nødvendigt at rive siloen ned, men kommer det til at ske, vil han være ærgerlig over det. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: CMP ONE om mulig silonedrivning: - Det gør ondt i hjertet på mig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

CMP ONE om mulig silonedrivning: - Det gør ondt i hjertet på mig
Næstved - 25. august 2020 kl. 21:04
Af Esben Thoby

Claus Michael Pedersen, afdelingsleder på Ungdomsskolen med kunstnernavnet CMP ONE, er ærgerlig over udsigten til, at kornsiloen i Næstved måske snart er en saga blot. Havnebestyrelsen ønsker den nedrevet for at få mere plads.

arrow Læs også: Se billeder: Fra undergrund til prof skatepark

- De fleste vil sige, at det er et form for vartegn for byen, og jeg tror, at Hr. og Fru Næstved vil tænke, at det er et fint billede. Det har fået en vis værdi blandt borgerne. Jeg kan godt forstå byudviklingen, men jeg synes, det er synd, siger graffitikunstneren.

Claus Michael Pedersen var selv med til at få Heinrich Beikirch til Næstved for at udføre kunstværket, men han understreger, at han er klar over, at intet er for evigt.

- Jeg kommer ikke til at stå blokadevagt dernede, når den rives ned. Det er Ungdomsskolens projekt, og vi har hele tiden, ligesom kunstneren, kendt præmissen. Alle gadekunstnere ved, at byrummet kun er til låns. Det er nu engang sådan, det er, men inderst inde gør det ondt i hjertet på mig, fortæller han.

Claus Michael Pedersen havde indtil for nylig et atelier lige ved siden af siloen, men flyttede for nogle måneder siden, inden det røde pakhus blev revet ned. Nu er det flyttet til Vestre Kaj.

- Jeg elsker havnen, det er et spændende område. Jeg bor lige ved siden af, har udsigt til siloen og holder absolut af billedet. Men nu er atelieret rykket til et bedre sted, så det er absolut ikke noget, jeg græder snot over.

Der er byrådet i Næstved, der senere skal tage stilling til siloens fremtid.

arrow Se billeder: Nyt gavlmaleri på banegårdspladsen
11. september 2020 kl. 21:58 Opdateret: kl. 14:08
arrow Ros til Næverland fra nabokommune
28. juli 2020 kl. 07:30 Opdateret: kl. 16:07
Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk