21. oktober 2018
Det famøse vælgermøde på Holsted Skole 15. november, som kom til at koste Martin Christensen jobbet. Han ses som nummer tre fra højre i panelet af politikere. Foto: Robert Andersen
gallery icon

Se billedserie

Det famøse vælgermøde på Holsted Skole 15. november, som kom til at koste Martin Christensen jobbet. Han ses som nummer tre fra højre i panelet af politikere. Foto: Robert Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Byrådskandidat fyret for grov udtalelse på valgmøde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byrådskandidat fyret for grov udtalelse på valgmøde
Næstved - 09. december 2017 kl. 06:15
Af Robert Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvad kan man tillade sig at sige som byrådskandidat og kommunalt ansat? Det er det store spørgsmål i en sag om afskedigelse på grund af æreskrænkelser.

arrow Læs også: BUPL langer ud efter borgmester i omstridt fyringssag

Martin Christensen kæmpede for at blive valgt til byrådet. Han er enmandshæren bag Børnenes Parti og deltog i vælgermødet på Holsted Skole 15. november.

Samtidig er han ansat som skolepædagog på Kobberbakkeskolen og er underlagt de regler, der er for kommunalt ansat personale.

Denne kobling kom til at koste ham jobbet, fordi han under vælgermødet fremkom med udtalelser, som nogen fandt så belastende, at de gik videre til Martin Christensens chef, skoleleder Annika Bramming. Kort efter fik han at vide, at der var indledt en fyringssag mod ham.

- Det kom helt bag på mig, siger han til Sjællandske.

Han vil ikke selv fortælle, hvad han sagde, da sagen endnu ikke er afsluttet, men Sjællandske var selv med til mødet, og flere kilder fortæller samstemmende, at Martin Christensen på mødet refererede til en samtale, han havde haft med et forældrepar på skolen, som overfor ham havde udtrykt utilfredshed med skolens ledelse, og havde sagt:

- Ledelsen er som en dysfunktionel alkoholiseret skilsmissefamilie.

Sjællandske har tidligere fortalt om problemer på netop Kobberbakkeskolen - stressede leder blev sendt til Kreta, massefyringer og problemere med at rekruttere ledere.

Både borgmester Carsten Rasmussen (S), direktør Hanne Dollerup og skoleleder Lars Nedergaard bakker op om fyringen.

arrow Debat: Til lykke med fyring af pædagog
13. december 2017 kl. 08:28 Opdateret: kl. 08:28
arrow Omstridt pædagog afskediges
12. december 2017 kl. 14:19 Opdateret: kl. 16:07

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk