21. oktober 2020
Her lige syd for Appenæs skal der bygges primært kæde- og rækkehuse, oplyser indehaver af Adelborg Development, Line Adelborg.
Her lige syd for Appenæs skal der bygges primært kæde- og rækkehuse, oplyser indehaver af Adelborg Development, Line Adelborg.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Byggeplaner lever videre trods konkurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byggeplaner lever videre trods konkurs
Næstved - 12. september 2020 kl. 14:16
Af Kim Palm

Fiskerlejet og forstaden Appenæs kan måske se frem til flere indbyggere. Udviklingsselskabet Adelborg Development har købt en 96.000 kvadratmeter stor grund på Hedetoften og er nu i dialog med kommunen om opførelse af især række- og dobbelthuse i Appenæs.

arrow Læs også: Stor mangel på byggegrunde

Det oplyser indehaver af Adelborg Development og produktionsselskabet Adelborg Entreprise, Line Adelborg, der har videreført selskaberne efter at datterselskabet Adelborg Byg gik konkurs.

- I første omgang havde vi præsenteret kommunen for et projekt, der især fokuserede på nye parcelhuse i Appenæs. Men efter vi har talt med kommunens byplanlæggere vil vi levere et nyt projektoplæg, der hovedsageligt handler om rækkehuse og dobbelthuse, som der er stor efterspørgsel på i Næstved-området, siger Line Adelborg.

Godkendt af kommunen
Udstykningsplanerne i Appenæs blev mandag godkendt af Plan- og Erhvervsudvalget, der ser gode muligheder for yderligere vækst i det tidligere fiskerleje, der forlængst har nået status af mondænt forstadskvarter.

Hvornår projektet kan realiseres vides endnu ikke. Men Line Adelborg fortæller, at hun er i løbende dialog med kommunen og understreger at Adelborg Development lever videre i bedste velgående.

Også Toksværd og Holme-Olstrup er inde i varmen, mens Fensmark, og Mogenstrup har fået nej til nye byggeprojekter, da der allerede er fuld fart i byggeriet i de to byer.

arrow Ministeren har det sidste ord
25. september 2020 kl. 11:58 Opdateret: kl. 11:58
arrow Jubel over farvel til dækningsafgiften
18. september 2020 kl. 06:50 Opdateret: kl. 08:56
arrow Strategiplan foldes ud på Axeltorv
13. september 2020 kl. 06:07 Opdateret: kl. 14:59
Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk