25. oktober 2021
Velkommen til Kvædevænget i Appenæs. Budrunden er begyndt, og prisen for en byggegrund starter ved 630.000 kroner. Foto: Næstved Kommune
gallery icon

Se billedserie

Velkommen til Kvædevænget i Appenæs. Budrunden er begyndt, og prisen for en byggegrund starter ved 630.000 kroner. Foto: Næstved Kommune
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Byggeboom: Kommunen sætter gang i salg af 40 parcelhusgrunde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Byggeboom: Kommunen sætter gang i salg af 40 parcelhusgrunde
Næstved - 07. april 2021 kl. 09:30
Af Kim Palm

Boligmarkedet er nærmest rødglødende i Næstved, og det får nu kommunen til at sætte yderligere 40 parcelhusgrunde til salg. De ligger nær Appenæs i den allersydligste del af byen, og priserne for en delvist byggemodnet grund begynder ved 630.000 kroner.

arrow Læs også: Stor billedserie: Ny svømmehal til 222 millioner præsenteret

- Det er minimumsprisen. Du må gerne byde mere. Budfristen udløber 15. april, og højeste bud vinder, fortæller byggesagsbehandler i Næstved Kommune Janne Madsen.

Kommunen har ikke selv sjusset sig frem til priserne. Det er lokalområdets ejendomsmæglere, der har vurderet hvad de skal koste ud fra markedsprisen, så kommunen ikke underbyder de private aktører, der også udbyder helårsgrunde til salg.

- Priserne på byggegrunde i Appenæs er noget lavere end oppe i De Lodne Højder i den nordlige del af byen, hvor vi nu kan melde udsolgt. Vi synes, det er et attraktivt område at bygge i, da Appenæs-området i forvejen er et populært sted at bo, siger Janne Madsen.

Rundkørsel og vejforbindelse

Den nye udstykning får navnet Kvædevænget og vil rumme 40 parcelhusgrunde, 14 rækkehuse samt udstykning af et mindre erhvervsområde langs Vordingborgvej. Parcelhusgrundene er delvist byggemodnede. Det vil sige, at der er lagt stikledning til kloak, mens regnvand selv skal håndteres af husejerne ved lægge en faskine ind på grunden.

Indkørsel til det nye boligområde sker via den nye rundkørsel ved Ring Syd, og der etableres også en vejforbindelse til Æble- og Pærevænget i Appenæs.

- Her kan du dog ikke køre ind med tunge køretøjer, så den primære adgangsvej er den nye rundkørsel, der ligger et stykke syd for byen, siger Janne Madsen.

Nye etaper

Når grundene i Appenæs er solgt, går kommunen i gang med den næste store udstykning. Det bliver Stenlængegårdsområdet, hvor planerne lyder på i alt 820 boliger samt svømmehal og bycenter på den store bare mark i Næstveds østlige bydel.

Derudover har kommunen også sendt Rådmandshaven i udbud for private investorer. Her udløber budfristen den 7. maj.

- Jo tak, vi har temmelig travlt lige nu, lyder det fra Janne Madsen.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk