5. marts 2021
B-Spis teamet blev overrasket af citychef Daniel Lillerøi. Byens Bedste Restaurant var hurtige til at fejre prisen med en flaske cava. Fotos: Charlotte Skjoldager Hansen
gallery icon

Se billedserie

B-Spis teamet blev overrasket af citychef Daniel Lillerøi. Byens Bedste Restaurant var hurtige til at fejre prisen med en flaske cava. Fotos: Charlotte Skjoldager Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Byens Bedste restaurant er B-Spis

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byens Bedste restaurant er B-Spis
Næstved - 27. november 2020 kl. 15:33
Af Jan Jensen

Fredag er sidste dag, hvor den efterhånden slidte røde løber bliver rullet ud på udvalgte steder i city. De sidste tre kategorier i cityforeningens Byens Bedste konkurrence skulle vise sig at blive mindst lige så underholdende som de 12 første.

arrow Læs også: Efter coronaopfordring: Cityforening kritiserer regeringen

- Det har været så fedt. Der blev åbnet en flaske cava hos B-Spis, og der var også tid til at feste lidt hos Humle med en smagsprøve, siger citychef Daniel Lillerøi.

B-Spis blev kåret som Byens Bedste Restaurant, og det udløste både konfettirør og guldrandet begejstring. B-Spis stadig er forholdsvis nye i Næstved, og personalet er derfor ekstra glade for anerkendelsen.

Lykkelige vindere

Glæden er også stor hos Café Oliver, som fik besøg af byens bedste overraskelsesteam for anden gang.

Her havde man allerede sikret sig diplomet for Byens Bedste Udeområde, men nu kan Süleyman Yücel også kalde Café Oliver som Byens Bedste Café.

Turen gik også til Humle Ølbar i Vinhusgade, og her var barchef Morten Riis og indehaver Thomas Madsen nærmest lykkelige. Humle Ølbar genvandt nemlig titlen som Byens Bedste gå-i-byen-sted.

- Det betyder meget for de mennesker, der får priserne og det er også sjovt for os at komme rundt med det glade budskab - sammen med glimmer og balloner. Det beviser for os, at det har været det rigtige at gøre, når nu vi måtte aflyse gallafesten, siger Daniel Lillerøi.

arrow Virksomhed støtter lokale ved køb af julegavekort
30. november 2020 kl. 10:01 Opdateret: kl. 16:36
arrow Byens Bedste: Butiksejer forkæler medarbejdere med vild gave
26. november 2020 kl. 21:45 Opdateret: kl. 18:21
Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk