5. juni 2020
Optiker Gitte Sass kalder det helt håbløst at kommunen afholder borgermøde i Næstved Storcenter midt i butikkernes åbningstid.
Optiker Gitte Sass kalder det helt håbløst at kommunen afholder borgermøde i Næstved Storcenter midt i butikkernes åbningstid.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Butiksejere raser over borgermøde om storcenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Butiksejere raser over borgermøde om storcenter
Næstved - 12. august 2018 kl. 07:20
Af Kim Palm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er ualmindelig dumt planlagt.

arrow Læs også: Storcenter må udvide: Politikere stiller krav om farver og facader

Det mener formand for Næstved Cityforening, Gitte Sass, der hellere end gerne havde deltaget i borgermødet om udvidelsen af Næstved Storcenter på torsdag den 16. august. Men ligesom mange andre forretningsdrivende i bymidten, når hun ikke frem, da mødet ligger lige midt i åbningstiden.

- Mange af os i bymidten er jo enten enkeltmandsbutikker eller butikker med ganske få ansatte. Og så planlægger man mødet til kl. 16! Det er helt håbløst, siger Gitte Sass.

Optikeren frygter for fremtiden, hvis ikke politikerne laver klare rammer for antallet af små og store butikker i Næstved Storcenter.

- Så skal vi til at konkurrere med butikkerne ude i centret, og det vil uvilkårligt lukke flere butikker i bymidten, vurderer Gitte Sass.

Næstved Cityforening opfordrer ellers de handlende til at møde op i stort tal, da mødet er afgørende for bymidtens fremtid.

- Fremmødet til disse borgermøder er direkte proportionalt med, hvor alvorligt politikkerne tager sagerne. Kommer der ikke nogen borgere til mødet, så er det politikernes opfattelse, at alt er godt. Kommer der derimod et pænt fremmøde af borgere, forretningsdrivende og brugere af byen, der er villige til at fører en god og konstruktiv dialog med de fremmødte politikere, så er der virkeligt noget at hente.

Politikkerne vægter et borgermøde meget højt, når de skal tage deres beslutninger, skriver citychef Lars Børsting i en mail til medlemmerne.

Mødet er torsdag den 16. august 2018, kl. 16.00-17.30 i Næstved Storcenter ved indgangen til Kurts Torv.

arrow Handelskrig: Naboby lukker vores butikker
03. november 2018 kl. 05:59 Opdateret: kl. 15:43
arrow Storcenter-ejer vil have mere af det samme - bare større
17. august 2018 kl. 11:23 Opdateret: kl. 10:08
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk