18. oktober 2019
En ung mand overfaldt en buschauffør med mindst tre knytnæveslag. Det skete fredag eftermiddag ved Næstved Storcenter. Foto: Claus Bjørn
En ung mand overfaldt en buschauffør med mindst tre knytnæveslag. Det skete fredag eftermiddag ved Næstved Storcenter. Foto: Claus Bjørn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Buschauffør overfaldet med knytnæveslag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Buschauffør overfaldet med knytnæveslag
Næstved - 11. juni 2019 kl. 14:22
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi efterlyser tre unge mænd, som fredag eftermiddag var involveret i en episode, hvor den ene gentagne gange slog en buschauffør i ansigtet med knytnæveslag.

arrow Læs også: Ung kending anholdt for råt overfald på buschauffør

Det skete fredag klokken 15.25, da bussen holdt ved Næstved Storcenter. Buschaufføren bad tre mænd, formentlig i 20'erne, om at forlade bussen eller købe en billet, da deres billet ikke rakte længere end til storcentret.

Det fik tilsyneladende den ene af de tre unge mænd til mindst tre gange at slå buschaufføren i hovedet med knyttet næve. Derefter stak de tre af i retning mod Næstved Nord.

Politiet har udsendt et signalement af de tre. Den ene var en mand i 20'erne, med et mellemøstligt udseende og en almindelig kropsbygning. Han havde sort, kort hår og tatoveringer på hals og læg. Han talte dansk med accent. Han var iført en hvid Peak Performance bluse, mørke knæbukser og medbragte en sort taske med stropper.

Den anden var en mand, cirka 25-30 år og med en almindelig kropsbygning. Han var lys i huden, og iført en mørk trøje og mørke knæbukser.

Den tredje var en mand, 25-30 år, lys i huden og almindelig af kropsbygning. Han var iført en mørk trøje og mørke knæbukser.

Politiet hører gerne fra vidner, som har set de tre personer ved storcentret omkring gerningstidspunktet. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

arrow Buschauffør slået i hovedet
25. juni 2019 kl. 13:13 Opdateret: kl. 14:01
arrow Buschauffør slået i hovedet
18. maj 2019 kl. 09:42 Opdateret: kl. 09:42
arrow Buschauffør overfaldet og spyttet på
08. februar 2019 kl. 11:41 Opdateret: kl. 11:41
Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk