18. januar 2020
En 19-årig mand blev ramt af skud i boligområdet Ladegårdsparken i Holbæk tirsdag aften. Det, der menes at være resterne af flugtbilen, blev fundet nær Fuglebjerg godt syv timer senere. Foto: Alex Christensen/skadestedsfotograf.dk
En 19-årig mand blev ramt af skud i boligområdet Ladegårdsparken i Holbæk tirsdag aften. Det, der menes at være resterne af flugtbilen, blev fundet nær Fuglebjerg godt syv timer senere. Foto: Alex Christensen/skadestedsfotograf.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brændende bil fundet efterladt - kædes sammen med skudepisode

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brændende bil fundet efterladt - kædes sammen med skudepisode
Næstved - 25. oktober 2018 kl. 07:31
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Af Esben Thoby
En blå Ford Mondeo efterladt i flammer var synet, som mødte en række brandfolk på Sneslevvej lige uden for Fuglebjerg, natten til onsdag klokken 4.30. Bilen svarer til beskrivelsen af en flugtbil, som tirsdag aften blev benyttet efter en skudepisode i Holbæk, og politiet arbejder ud fra den teori, at her er tale om et og samme køretøj.

arrow Læs også: Politiet udvider visitationszone og udsteder opholdsforbud

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi blev der skudt målrettet mod en 19-årige fra en bil, hvori der befandt sig to pt. ukendte personer. De beskrives som to mænd iført mørke jakker, formentlig dunjakker, med hætterne trukket op, så der er kun et meget sparsomt signalement. De kan have været i 30-40-års-alderen.

Politiet fandt efterfølgende flere patronhylstre og et skudhul i en parkeret bil.

Den seneste tid er en voldelig konflikt eskaleret i Holbæk, hvor rockergruppen Bandidos er noget mere aktive, end det for øjeblikket er tilfældet i Næstved. Varetægtsfængslingen af den lokale præsident, »Biggie«, har tilsyneladende sat en dæmper på aktiviteten her i byen. Der er heller ingen rivaler som i Holbæk, hvor den anden side af konflikten udgøres af en mere løst sammensat gruppering.

Politikommissær Kim Lech, Midt- og Vestsjællands Politi, vil ikke med sikkerhed kæde skudepisoden sammen med urolighederne i Holbæk.

- Men det er klart, at vi kigger i retning af, at skudepisoden kan være en del af konflikten. Vi har endnu ingen anholdte, men vi kender den 19-årige forurettede i forvejen, siger han.

Seks personer blev rent faktisk anholdt efter skyderiet, fordi de befandt sig på gerningsstedet. De blev afhørt natten til onsdag, men alle er løsladt igen, og politiet har ingen mistænkte.

arrow Højt brag i Holbæk var en håndgranat
25. oktober 2018 kl. 13:10 Opdateret: kl. 13:10
arrow Video: Politiet undersøger brag ved rockerborg
25. oktober 2018 kl. 09:46 Opdateret: kl. 09:48
arrow Stadig adgang for beboere i lukket rockerborg
23. oktober 2018 kl. 10:52 Opdateret: kl. 10:59

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk