25. oktober 2021
- Fremmødet har været over al forventning. Folk er kommet fra nær og fjern, i alle aldre og både nybegyndere og øvede. Det er dejligt at være i gang, sagde centerchef Peter Holm, her til venstre på billedet, hvor Kristian Skov-Andersen og Carsten Rasmussen i fællesskab klipper den røde snor. Foto: Jørgen C. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

- Fremmødet har været over al forventning. Folk er kommet fra nær og fjern, i alle aldre og både nybegyndere og øvede. Det er dejligt at være i gang, sagde centerchef Peter Holm, her til venstre på billedet, hvor Kristian Skov-Andersen og Carsten Rasmussen i fællesskab klipper den røde snor. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgmester ydmyger blå blok

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Borgmester ydmyger blå blok
Næstved - 19. september 2021 kl. 07:07
Af Esben Thoby

- Det bedste ved padel er, at det er begyndervenligt. Man kan hurtigt få det sjovt, selvom man ikke har den store tekniske kunnen.

Ordene kommer fra Peter Holm, centerchef for det nye padelcenter på Maglemølle i Næstved, der blev indviet lørdag med åbent hus og en kamp mellem rød og blå blok. Det var borgmester Carsten Rasmussen (S) og partikollegaen Jørgen Christiansen mod Kristian Skov-Andersen (V) og Thomas Palmskov (K).

Ny kandidat til posten som 2. viceborgmester

Og netop det med den tekniske kunnen - eller mangel på samme - skulle vise sig at være en helt utroligt præcis beskrivelse af den kamp, der udspillede sig på den ene af de fem nye baner. For lad det være sagt med det samme: Ingen af de fire politikere kommer nogensinde til at blive de store stjerner i padel - tidligere kendt som padel tennis, der bedst kan beskrives som en blanding af netop tennis og squash.

Pointsystemet fra tennis gælder også i padel, og første sæt endte med knusende 6-0 til rød blok. En spilletid på 20 minutter var aftalt på forhånd, så man nåede kun to partier i andet sæt. De blev også begge vundet af de røde, og dermed var ydmygelsen af blå blok total.

Rubrikken på denne artikel er måske en smule misvisende, for når ret skal være ret, så var det Jørgen Christiansen og ikke borgmesteren, der trak læsset og sørgede for den knusende sejr.

- Med den præstation må jeg kandidere til 2. viceborgmesterposten efter valget, jokede han efterfølgende.

Næstveds Manhattan

Humøret var også højt på det tabende hold - trods alt:

- Jamen, jeg vil jo bare vise, at vi i Konservative er meget rummelige og lader andre komme til, sagde Thomas Palmskov, der nok tog rekorden for at skyde flest huller i luften.

- Men jeg synes da, jeg havde mine momenter, og det er virkelig en sjov sport, hvor jeg trods mine 60 år godt kan være med, tilføjede han.

Partneren Kristian Skov-Andersen kunne også finde overskud til at rose det nye anlæg.

- Det er fantastisk og på alle måder glædeligt. Resultatet for os i dag var frygteligt, men det bliver bedre til november, lovede han.

Sejrherren Carsten Rasmussen strakte sig så langt som til at kalde Maglemølle for »Næstveds Manhattan«.

- Vi er nu i gang med det, vi har drømt om med Maglemølle. Vi skal have omdannet de gamle industribygninger her - og også på havnen - så det kommer til at vrimle med mennesker og liv, sagde han.

Det nye padelcenter holder åben hver dag fra klokken 6 til 24. Man booker baner online.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk